JBL Biotopol C vízelőkészítő rákok és garnelák számára

1 590Ft
Betöltés alatt...
JBL Biotopol C Vízelőkészítő rákok & garnélák számára. Új akvárium berendezésénél és vízcserénél. Megbízhatóan megköti a halálos rezet. Az ásványi anyagok segítik a vedlést. Semlegesíti a klórt. Tartalmazza a páncélképzéshez szükséges anyagokat. B-Vitamin tartalma véd a stressztől.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Teljes körű védelem Aloe Verával. Édesvíziakváriumok számára.Hatásmechanizmus:A nehézfémeket, többek között a rezet tartósan megköti. A veszélyes klórt és a klóraminokat gyorsan és maradéktalanul eltávolítja.Tartalmazza a páncélképzéshez szükséges ásványi anyagokat.

A koncentrált B- vitamin komplex megvédi a rákokatés a garnélákat a stressztől. A Biotopol segítségével nélkülözhetetlen természetes anyagok kerülnek avízbe, így a rákok és a garnélák hozzájutnak a természetes élőhelyükön is jelen lévő szükséges anyagokhoz.A vasat a növények számára felvehetővé alakítja. Mikor kell használni a JBL Biotopolt C-t?: Vízcserénél és új akvárium berendezésénél. Mindig egyórával a starter baktériumok (pl. JBL Denitrol) használata előtt.

Egyszerű alkalmazás: 40 liter vízhez 10 ml.Berendezésnél az adagolást a teljes vízmennyiséghez kell igazítani.

Vízcserénél az adagolást a cserélt vízmennyiséghez kell igazítani, de nincs káros hatása a teljes vízmennyiséghez adagolásnak sem, hanem növeli a védő hatást.

Térfogat: 0,1 l

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13