Greenman Coat Care lóápoló spray

Greenman Coat Care lóápoló spray

2 990Ft
Betöltés alatt...
Greenman Coat Care a ló szőrzetének, bőrének és patájának ápolására, a kellemetlen szagok csökkentésére készült, vegyszermentes. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztán tartja a bőrt és a szőrzetet. Segíti a sérülések, zúzódások gyógyulását, a fertőzések elkerülését és megszüntetését, levendulavirág kivonatának köszönhetően nyugtatja is a bőrt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Greenman Coat Care lóápoló spray egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a ló szőrzetén, bőrén, patáján. 

Naponta vagy szükség szerint naponta többször permetezze a ló bőrére, szőrzetére, patájára és hagyja rajta megszáradni. Belekeverhető a samponba vagy fürdető vízbe is.

Kiszerelés: 500 ml űrtartalmú műanyag flakon, újrahasznosított műanyagból készült


Vásárlói vélemények a Greenman Coat Care lóápoló termékről:

  • Vanda: A lovam sörénye korábbi vitamin hiány miatt nagyon korpásodott. Megvettem a terméket, és két hét használat után nagyon szépen kezd látszani, hogy sokkal szebb a sörénye. Két hátsó lábán seb volt, ami elég lassan gyógyult. Ahogy elkezdtem használni oda is a sprayt az egyik oldalon már egyáltalán nem látszik és a szőr is visszanőtt a seb helyére. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre.
  • Baróka Bianka: Nekünk nagyon bevált ez termék, a lovam sebei sokkal szebben, gyorsabban gyógyulnak a szőre is gyorsabban nő vissza. A szőre finom illatú, selymes, puha. Imádom 🙂

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13