Gemon Cat Kitten Salmon & Rice

Gemon Cat Kitten Salmon & Rice

3 790Ft
Betöltés alatt...

A Gemon Cat Kitten Salmon & Rice egy teljes értékű táp kölyökcicák számára. Fehérjékben, F.O.S.-ben és M.O.S.-ben gazdag, amik segítik az egészséges növekedést. Az alacsony magnézium tartalmának köszönhetően védi a vesét. Yucca Schidigerával gazdagított a széklet kellemetlen szagának csökkentése érddekében. A formulát jellemző magas minőségű összetevők köszönhetően, könnyen emészthető. A termék friss lazacot tartalmaz, ami Omega-3 forrásként hozzájárul az idegrendszer megfelelő fejlődéséhez a növekedési időszak alatt. Hozzáadott színezéket és tartósítoszert nem tartamaz.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetevők: Hal és származékai 33% (friss lazac 8%), gabonafélék (rizs 4%), hús és állati származékok, olajok és zírok (lazacolaj 1%), zöldségkivonatok (FOS 1% és yucca schidigera 0,1%), élesztők (MOS 0,5%), ásványi anyagok.

Analitikai összetétel: Fehérje 35%; Nyers olajok és zsírok 15%; Nyersrost 2.5%; Nyershamu 8,5%, Omega-6 zsírsav 3,5%, Omega-3 zsírsav 0,4%. Energia 4007 kcal/kg.

Tápérték: Vitamin A 30700 NE/Kg, Vitamin D3 1610 NE/Kg, Vitamin E 72 mg/Kg, Kolin-klorid 1000 mg/kg, Dl-metionin 8 mg/kg, L-karnitin 200 mg/kg, Vas 60 mg/kg, Mangán-szulfát monohidrát 69 mg/Kg, Cink-oxid 130 mg/Kg, Réz-szulfát-pentahidrát 35 mg/Kg, Vas-szulfát-monohidrát 228 mg/Kg, Szelén 0,15 mg/Kg, Kálcium-jódát 1,8 mg/Kg. Taurin 1800 mg.
Antioxidánsok.

Felhasználási javaslat: Kölyök macskák esetén: 20 napos kortól 12 hónapos korig. Puhítsa meg a tápot langyos vízbe áztatva néhány perc alatt, mielőtt tálalja. A napi mennyiséget 3-4 alkalomra felosztva kínálja. A mennyiségek egyes macskák speciális igényeitől függően változhatnak. Vemhes és szoptató nőstények esetén: növelje a megszokott mennyiséget kezdetben 10%-kal, majd 25%-kal az utolsó hetekre és tartsa ezt a mennyiséget a szoptatás teljes időtartama alatt. Gondoskodjon friss és tiszta ivóvízről.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13