Foran Kentucky Karron Oil

Foran Kentucky Karron Oil

6 590Ft
A Foran Kentucky Karron Oil egy kiváló minőségű omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakat tartalmazó emulzió, a lovak emésztőrendszerének egészséges működése érdekében.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Az összes korú, és hasznosítású lónak ajánlott.

A Kentucky Karron Oil omega-3 és 6 esszenciális zsírsavakat megfelelő mennyiségben tartalmazó, igazoltan kiváló minőségű lenmagolaj emulzió.

Az omega-3 zsírsav természetes gyulladáscsökkentő hatású, ezért csökkenti a káros immunreakció (allergia, túlérzékenység) hatását. Az omega-6 zsírsav az immunválasz szabályozásáért felel. Az esszenciális zsírsavakat az állati szervezet nem képes saját maga előállítani.

Az omega-3 zsírsav mennyisége a lovakkal etetett tartósított takarmányokban és koncentrátumokban alacsony lehet, ezért rendszeres pótlásuk - a takarmánnyal együtt alkalmazva - feltétlenül ajánlott. A Kentucky Karron Oil alkalmazásával a lovak rendszeresen hozzájutnak a számukra elengedhetetlenül fontos esszenciális zsírsavakhoz.

A Kentucky Karron Oil emulzió a lovak jó emésztésének megőrzésére szolgáló takarmánykiegészítő, mely alkalmas bizonyos emésztőszervi megbetegedések megelőzésére. Az emésztőszervek védelmével biztosítja a tápanyagok optimális hasznosulását, az egészséges gyomrot és bélcsatornát, a nyálkahártya épségét. Lenmagolaj tartalma nagy mennyiségű, természetes omega-3 és 6 zsírsavakat tartalmaz, mely hozzájárul az egészséges bőr és fényes szőrzet fenntartásához is.

A Kentucky Karron Oil tradicionális takarmánykiegészítő. Napi etetésével a lovak közérzete és emésztőszerveinek működése normalizálódik, és javuló teljesítményt eredményez.

Az optimális hatás elérésének érdekében, alkalmazása napi rendszerességgel ajánlott.

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ:

A napi takarmányba keverve.

Testtömeg - Adag/nap

450-600kg - 60ml
300-450kg - 45ml
200-350kg - 45ml

A fenti adagok túllépése nem ajánlott.

TAKARMÁNYOZÁSI ANALÍZIS:

1 liter tartalmaz/60 ml tartalmaz

Lenmagolaj emulzió:

  • Omega-3 zsírsav 275g 17g
  • Omega-6 zsírsav 69g 4g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.