FitActive Fit-a-Fertility vitamin vemhes kutyáknak

1 vélemény alapján

FitActive Fit-a-Fertility vitamin vemhes kutyáknak

2 590Ft
KosárbaBetöltés alatt...

A FitActive Fit-A-Fertility Vitamin with Pear (1000 mg-os tabletta) egy speciális prémium étrend kiegészítő multivitamin, mely javasolt vemhes, vemhesülés előtt álló, kölyköket nevelő nőstény kutyák, valamint tenyésztésben tartott fedező kan kutyák számára.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A FitActive Fit-A-Fertility az alapvető vitaminokon, valamint ásványi anyagokon túl emelt mennyiségben tartalmaz olyan vitaminokat, ásványi anyagokat, melyek megfelelő kúraszerű adagolásával támogathatja egyrészt a fedezésre szánt kanok szaporítóanyagának minőségi, mennyiségi javulását, másrészt a tenyésztésre szánt nőstény kutyák szervezetét felkészítheti a vemhességre, növelheti a születendő alom létszámát, támogathatja a magzatok egészséges fejlődését.

A párosítani tervezett nőstény, és/vagy fedező kan etetését FitActive Fit-A-Fertility multivitaminnal a fedeztetés előtt 6-8 héttel célszerű kezdeni.

A FitActive Fit-A-Fertility főbb összetevői és ezek szerepe:

  • Folsav: Kiemelt jelentőségű, a nőstények esetében már a tüzelés előtt 4-6 héttel célszerű naponta adagolni. A vemhesség korai szakaszában, a folátok fontos szerepet játszanak a magzatok agy és a gerincvelő- rendellenességek kockázatának csökkentésében. Fedező kanok esetében a folsav (együttesen az emelt mennyiségű E és C-vitaminnal) bevitelével javítható az egészséges spermiumok száma, így a kanok reprodukciós képessége jelentős mértékben javítható. A folsav segíti az egészséges magzatok beágyazódását, segít megakadályozni a magzatok felszívódását, csökkenti a vetélés, magzati elhalás kockázatát.
  • Jód: A normális pajzsmirigyműködéshez szükséges, támogatja a magzati növekedést és fejlődést. Antioxidánsok: A,C,D,E vitaminok a (női és hím ivari egyaránt) sejtek védelme, a nőstények termékenységének növelése érdekében. Fedező kanok esetében szelén a spermaszám növelése érdekében.
  • Ásványi anyagok: Kanok esetében a cink a spermiumképződéshez, mozgékonysághoz és a megfelelő tesztoszteron szinthez.
  • Cink, szelén, réz, kalcium, valamint magnézium a nőstények termékenységének növeléséhez.
  • Vas: Támogatja a peteérést.
  • Esszenciális zsírsavak: Omega-3, Omega-6 hosszúláncú zsírsavak fontos szerepet játszanak a magzatok fejlődésében. Körte: erős antioxidáns, így fontos szerepet játszik a sejtek védelmében.

EU által engedélyezett adalékanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat

Naponta 1 tabletta / 10 testsúly kg-ra.

Tárolás

Száraz helyen, 20º C körüli hőmérsékleten tárolandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#26CE84)  -  2023. 10. 28. 08:10

    A termék jó ízű lehet, mert simán, trükk nélkül megeszi. Sok minden vitamin van benne, remélem a születendő kiskutyákon ez meg is látszik, én nagyon bízom a Fit Active hatékonyságában.