Exo Terra Heat Mat Ultra Thin fűtőlap

Trópusi vagy mérsékelt égövi hüllőkhöz és kétéltű fajokhoz, és sok sivatagi faj számára éjszakai hőforrásként is ajánlott ExoTerra Heat Mat Ultra Thin talajfűtő fűtőlap.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A hüllők és a kétéltűek is hidegvérűek, így a természetes élőhelyükön gyakran a felmelegedett felszínt használják. Az ExoTerra Heat Mat egy terráriumi talajmelegítő, amely szimulálja ezeket a felületeket, amelyeket a napfény hevít. Az ExoTerra Heat Mat ideális 24 órás elsődleges vagy másodlagos hőforrás trópusi vagy mérsékelt égövi hüllőkhöz és kétéltű fajokhoz, és sok sivatagi faj számára éjszakai hőforrásként is ajánlott. Az ExoTerra Heat Mat stabilan tapad az üvegterrárium falához, szilárd kötést képezve az optimális hőátadáshoz. Alkalmazható Exo Terra termosztáttal és / vagy kiegészítő hőforrással együtt.

  • Ideális minden üvegterráriumokhoz
  • Tartály alá vagy a tartály falára szerelhető
  • Vezetéses hőforrás hüllők, arachnidok és kétéltűek számára
  • Elősegíti az anyagcseréhez, emésztéshez, étvágy fenntartásához és a tevékenységhez szükséges hőszabályozást
  • Biztonságos, egyenletes hőeloszlás

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13