Equitamin Glow & Shine Omega Oil lovaknak

Equitamin Glow & Shine Omega Oil lovaknak

Az Equitamin Glow & Shine Omega Oil értékes energia- és Omega 3, 6 és 9 zsírsav forrás. Az olajok nagyon jól emészthetők, kiváló energiaforrás, támogatja az emésztőrendszert, a szőrzet és bőr egészségét. Hidegen sajtolt természetes növényi olajok keveréke. A Glow & Shine omega olaj segít az energia lassú leadásában. Ez az energia nem hővé alakul, hanem a munka során szükséges energiafelhasználásban hasznosul.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A magas Omega 3 zsírsav tartalom bizonyított gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, segít az ízületek integritásának fenntartásában és nagyon jó a szív- és érrendszernek, mert alacsony a telített zsírsav tartalma. Ez a termék is tudományos fejlesztésünk eredménye, hogy több Omega 3 zsírsavat juttathassunk a szervezetbe az egyre kevésbé rendelkezésre álló halolajakon kívül. Emellett sokkal természetesebb ezeknek az olajoknak az etetése a lovakkal, mint a halolajoké.

Amikor egy ló étrendjében változtatás történik, mindig lassan vezessük be az új alkotórészt. Az olajok etetésekor is a fokozatosság elvére kell törekedni, hogy időt adjunk az emésztőrendszernek az alkalmazkodáshoz. Amikor nagyobb mennyiségű olajat etetünk energetikai szempontból mint pld. military, díjlovaglás, díjugratás és egyéb lovassportok esetében akkor javasoljuk, hogy egészítsék ki még az étrendet további antioxidánsokkal, például az  Equimins Vitamin E, szelén, lizin kiegészítőkkel, akár por, akár oldat formájában.

Glow & Shine Omega olajok kiegészítőnk tartalmaz természetes E-vitamint, amelynek szintén van antioxidáns hatása, védi a sejteket a szabadgyökök káros hatásától.

Az Omega 3, 6 és 9 zsírsavak közismerten csökkentik a koleszterin szintet és segítenek a szív-és érrendszeri-, ízületi- és agyfunkciók fenntartásában. Általánosságban segít az egészség megőrzésében, fényes szőrzetet, élénk, csillogó tekintetet eredményez, erősíti a fogakat, csontokat és patákat.

Az olajok etetése esetén ne lépje túl a 100 kg testsúlyra jutó 100 ml mennyiséget még nagy energiaszükséglet esetén sem! Az olajok etetése mellett javasoljuk E vitamin tartalmú kiegészítő etetését is. (100 ml olaj / 100-150 NE E-vitamin javasolt, antioxidáns hatása miatt).

Tartalma: Lenmagolaj, szójaolaj és repceolaj

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Tárolása: száraz, hővös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.

Adagolási javaslat:

  • Általános igénybevétel esetén:
    • Pónik: 20 -30 ml naponta
    • Lovak:  30-40 ml naponta
  • Nagyobb igénybevétel esetén:
    • Pónik: 40-50 ml naponta
    • Lovak:  60-80 ml naponta, max 100ml.

Amikor először kezdi el használni ezt a terméket lassan vezesse be, fokozatosan kis mennyiséggel kezdve kb. 7-10 nap alatt érje el a javasolt adagot.

Kiszerelés: 1 literes, 2.5 literes (EH484) és 5 literes (EH 485) kannában.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13