Equistro Percutin paszta

24 790Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
Speciális paszta az ínszalagok, az inak és az izmok hűtésére. A Percutin egy speciális paszta a lovak számára külső használatra. Normalizálja a folyadék eloszlását a szövetben, ugyanakkor intenzív hűtést alakít ki a párolgási hatáson keresztül, ezáltal különösen előnyös a stresszes ínszalagok, az inak és az izmok számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Az Equistro egyedülálló a minőségi táplálkozási megoldások iránti törekvésében. Segít az állatgyógyászatnak és a ló tulajdonosoknak abban ami tegnap még lehetetlen volt, hogy megértsék ezt a nemes állatot. A márka termékeit használva biztos lehet abban, hogy a ló a szükséges tápanyagokat olyan formában kapja meg, amely biológiailag összhangban van saját fiziológiájával, ezáltal kihasználva saját genetikai potenciálját a sikerhez.

equistro min

Az Equistro termékek takarmányadalékok, kiegészítők, szuperkoncentrátumok vagy külsőleg használandó termékek. Az igencsak széles termékpalettában az alábbi kategóriák szerint találhatunk termékeket:

EQUISTRO® IPALIGO®
A legtöbb takarmánykiegészítő a nyomelemeket szervetlen, ásványi formában tartalmazza (klorid, szulfát, oxid, stb.), amelyek változó hatékonysággal és nem kiszámíthatóan szívódnak fel. Az ilyen készítmények értékesülése ennek folytán nem megfelelő és csak hosszan tartó adagolás esetén segítik a szervezet ásványi anyag forgalmát. Bizonyos helyzetekben (tréning, versenyek, vemhesség és laktáció) a lovak nyom-, és mikroelem szükségletei megnövekednek. Az EQUISTRO® által szabadalmaztatott IPALIGO® előnye a versenytársakkal szemben hogy a szerves kelát formában tartalmazza a nyomelemeket, ami hatékonyabb felszívódást eredményez és emiatt nagymértékben javul az EQUISTRO® készítmények biológiai hasznosulása.

Részletes termékinformációk

Összetétel: Agyag, arnika kivonat, mentol, izopropanol, kamilla kivonat.

Alkalmazás: Vékony rétegben vigye fel a krémet és hagyja megszáradni. Ne kösse be. A megszáradt paszta általában önmagától leválik, a fennmaradó maradékkal. Kefével tisztítható vagy vízzel lemosható. Az alkalmazás tetszőlegesen, akár hosszú ideig is megismételhető, anélkül, hogy bőrirritációt okozna vagy károsítaná a kültakaró réteget. Használat előtt felrázandó. Használat után jól zárja be. Tartsa tisztán, hűvösen és fénytől védve.

Külső használatra kizárólag állatok számára! Ne alkalmazzuk sérült bőrre!

Kiszerelés: 2000-os doboz

DOPPING INFORMÁCIÓ:

  • FN: 48 óra várakozási idő
  • FEI: Nincsen doppingrelevancia

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13