Equistro Mega Base Junior

29 790Ft
Ingyenes kiszállítás
Csikók teljes értékű ásványi anyag és vitamin ellátása. A MEGA BASE JUNIOR szopós és választott csikók részére kifejlesztett vitamin- és ásványanyag kiegészítő. A nyomelemeket IPALIGO formában tartalmazó készítmény nagy növekedési erejű csikóknak elengedhetetlen a megfelelő csontozat, ízületek és izmok optimális fejlődéséhez. Fiatal csikóknál különösen fontos a megfelelő cink és réz ellátás, mert ezek hiánya vagy túladagolása egyaránt porcfejlődési rendellenességet okozhat.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Az Equistro egyedülálló a minőségi táplálkozási megoldások iránti törekvésében. Segít az állatgyógyászatnak és a ló tulajdonosoknak abban ami tegnap még lehetetlen volt, hogy megértsék ezt a nemes állatot. A márka termékeit használva biztos lehet abban, hogy a ló a szükséges tápanyagokat olyan formában kapja meg, amely biológiailag összhangban van saját fiziológiájával, ezáltal kihasználva saját genetikai potenciálját a sikerhez.

equistro min

Az Equistro termékek takarmányadalékok, kiegészítők, szuperkoncentrátumok vagy külsőleg használandó termékek. Az igencsak széles termékpalettában az alábbi kategóriák szerint találhatunk termékeket:

EQUISTRO® IPALIGO®
A legtöbb takarmánykiegészítő a nyomelemeket szervetlen, ásványi formában tartalmazza (klorid, szulfát, oxid, stb.), amelyek változó hatékonysággal és nem kiszámíthatóan szívódnak fel. Az ilyen készítmények értékesülése ennek folytán nem megfelelő és csak hosszan tartó adagolás esetén segítik a szervezet ásványi anyag forgalmát. Bizonyos helyzetekben (tréning, versenyek, vemhesség és laktáció) a lovak nyom-, és mikroelem szükségletei megnövekednek. Az EQUISTRO® által szabadalmaztatott IPALIGO® előnye a versenytársakkal szemben hogy a szerves kelát formában tartalmazza a nyomelemeket, ami hatékonyabb felszívódást eredményez és emiatt nagymértékben javul az EQUISTRO® készítmények biológiai hasznosulása.

Részletes termékinformációk

Alkalmazás: Kancáknak kitőgyelés után. Csikóknak szoptatás idején az anyatej kiegészítőjeként a vitamin és az ásványi anyag igény kielégítésére. Nyolc hetes kor után a kötőszövetek fejlődésének támogatására. Betegség, vagy egyéb ok miatt fejletlen csikóknak az egészséges fejlődés helyreállítására és a koruknak megfelelő fejlettség kialakítására. Bakpata és más lábállás hibák kiegészítő terápiájára.

Összetétel: Dikalcium-foszfát, glicerin, savópor, magnézium-klorid. Adalékanyagok/kg: nyomelemek: cink (klorid monohidrát) (E6) 570 mg, (1650 mg), mangán (klorid) (E5) 275 mg, réz (klorid dihidrát) (E4) 210 mg, jód (kálium-jodid) 2 mg, szelén (szerves eredetű Saccharomyces cerevisae CNCM I-3060 – szelén inaktivált élesztő eredetű) (E3b8.10) 19 mg. Vitaminok és provitaminok: A-vitamin (E672) 10 000 NE, D3-vitamin (E671) 1 420 NE, E-vitamin/alfa-tokoferil-acetát (3a700) 760 IU, niacinamid (3a315) 450 mg, C-vitamin (L-aszkorbinsav) (E300) 1 g, folsav (3a316) 305 mg, K3-vitamin 76 mg, B1-vitamin 69 mg, B6-vitamin (3a831) piridoxin-hidroklorid 50 mg, vitamin B2 (riboflavin) 46 mg, B12-vitamin (cianocobalamin) 11 mg, béta-karotin 4 mg. Aromás anyagok: glicin 2,6 g.

Beltartalom:

 • Víz 48%
 • nyershamu 36%
 • kalcium 10,5%
 • oldhatatlan hamu 9,5%
 • foszfor 7%
 • nyersfehérje 1,1%
 • magnézium 0,9%
 • nyerzsír 0,8%
 • nyersrost 0,3%
 • nátrium 0,23%

Adagolás

 • Kanca: 40 ml/nap
 • Csikó: 20 ml/nap.

Szájon át az applikátorral kell beadni.

Kiszerelés: 1000 ml-es doboz méretskálás applikátorral

A KÉSZÍTMÉNY NEM TARTALMAZ DOPPINGLISTÁS ALKOTÓELEMET.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.