Equistro Ipaligo Foal

9 900Ft
Az IPALIGO® FOAL egy paszta újszülött csikóknak, ami könnyen felszívódó formában biztosít nyomelemeket és aminosavakat. Az IPALIGO® FOAL elsősorban alulfejlett, koraszülött vagy legyengült csikóknak ajánlott. Ilyen csikóknál különösen fontos a megfelelő A, D E és C-vitamin kiegészítés mellett a szelén ellátottság is. A csikók aminosavakkal, vitaminokkal és nyomelemekkel való ellátása sokszor nem elegendő. Az IPALIGO-FOAL alkalmazásával sok, csikókorban előforduló hiánybetegség megelőzhető.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Az Equistro egyedülálló a minőségi táplálkozási megoldások iránti törekvésében. Segít az állatgyógyászatnak és a ló tulajdonosoknak abban ami tegnap még lehetetlen volt, hogy megértsék ezt a nemes állatot. A márka termékeit használva biztos lehet abban, hogy a ló a szükséges tápanyagokat olyan formában kapja meg, amely biológiailag összhangban van saját fiziológiájával, ezáltal kihasználva saját genetikai potenciálját a sikerhez.

equistro min

Az Equistro termékek takarmányadalékok, kiegészítők, szuperkoncentrátumok vagy külsőleg használandó termékek. Az igencsak széles termékpalettában az alábbi kategóriák szerint találhatunk termékeket:

EQUISTRO® IPALIGO®
A legtöbb takarmánykiegészítő a nyomelemeket szervetlen, ásványi formában tartalmazza (klorid, szulfát, oxid, stb.), amelyek változó hatékonysággal és nem kiszámíthatóan szívódnak fel. Az ilyen készítmények értékesülése ennek folytán nem megfelelő és csak hosszan tartó adagolás esetén segítik a szervezet ásványi anyag forgalmát. Bizonyos helyzetekben (tréning, versenyek, vemhesség és laktáció) a lovak nyom-, és mikroelem szükségletei megnövekednek. Az EQUISTRO® által szabadalmaztatott IPALIGO® előnye a versenytársakkal szemben hogy a szerves kelát formában tartalmazza a nyomelemeket, ami hatékonyabb felszívódást eredményez és emiatt nagymértékben javul az EQUISTRO® készítmények biológiai hasznosulása.

Részletes termékinformációk

Használatával biztosítható:

  • az egyenletes csontfejlődés az A-, a C-vitamin és a szerves vegyületben levő nyomelemek (réz, cink, vas) révén;
  • az egészséges izomműködés (szívizom is!) a B1-, B2-, B6-vitamin, valamint a szelén és az E-vitamin tartalomnak köszönhetően;
  • az immunrendszer fejlődése az A-, a C-, a B6- és a B12-vitaminnal, valamint a nyomelemekkel (réz, cink, szelén) való magas szintű ellátás következtében;
  • az egészséges nyálkahártyák és köztakaró fejlődése a nagy mennyiségű A-vitamin és C-vitamin tartalom révén.

Ajánlott a csomagolásban lévő három paszta beadása után a csikó számára a Mega Base Junior adagolása választási korig.

Összetétel: Élesztő, szója hidrolizátum. Adalékanyagok/kg: nyomelemek: vas (aminosav-kelát formájában) (E1) 7,8 g, cink-klorid (E6) 2,68 g, réz-klorid (E4) 1 g, nátrium-szelenit (E8) 20 mg. Vitaminok és provitaminok: A-vitamin (E672) 7,1.107UI, D3-vitamin (E671) 200 000 NE, E-vitamin/alfa-tocoferyl-acetát racemát (3a700) 21 400 NE, C-vitamin (L-aszkorbinsav) (E300) 7,14 g, kolin-klorid (3a890) 780 mg. Aromás anyagok: glycin 8,7 g. Kötő és csomósodásgátló anyagok: bentonit (1m558i) 12 g.

Beltartalom:

  • Nedvesség 72%
  • fehérje 5%
  • hamu 4,3%
  • zsír 4%
  • rost 1%
  • nátrium 0,5%.

Adagolás: 1 fecskendő születés után, majd további 2 alkalommal 2 naponta.

Kiszerelés: 3 x 14 g, applikátorral

A KÉSZÍTMÉNY NEM TARTALMAZ DOPPINGLISTÁS ALKOTÓELEMET.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13