Equistro Elimination granulátum lovaknak

21 990Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
Az Elimination egy olyan, gyógynövényeket tartalmazó kiegészítő, amely segíti a salakanyagok kiürülését és az izomlás mérséklését. A java tea és gyermekláncfű egyaránt méregtelenítő és vízhajtó hatású. Az intenzív edzések és a versenyek során tejsav keletkezik az izomsejtekben, ami azok károsodását okozza. Az Elimination gyógynövény hatóanyagai a tejsav megkötésével, a vizeletürítés enyhe fokozásával gyorsítják a tejsav kiürülését a lovak szervezetéből. Emellett a bokorhere (Lespedeza capitata) flavonoid hatóanyaga (lespecaptosid) csökkenti a vérben keringő szabad oxigén-gyökök koncentrációját, serkenti a májsejtek méregtelenítő enzimeinek aktivitását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Az Equistro egyedülálló a minőségi táplálkozási megoldások iránti törekvésében. Segít az állatgyógyászatnak és a ló tulajdonosoknak abban ami tegnap még lehetetlen volt, hogy megértsék ezt a nemes állatot. A márka termékeit használva biztos lehet abban, hogy a ló a szükséges tápanyagokat olyan formában kapja meg, amely biológiailag összhangban van saját fiziológiájával, ezáltal kihasználva saját genetikai potenciálját a sikerhez.

equistro min

Az Equistro termékek takarmányadalékok, kiegészítők, szuperkoncentrátumok vagy külsőleg használandó termékek. Az igencsak széles termékpalettában az alábbi kategóriák szerint találhatunk termékeket:

EQUISTRO® IPALIGO®
A legtöbb takarmánykiegészítő a nyomelemeket szervetlen, ásványi formában tartalmazza (klorid, szulfát, oxid, stb.), amelyek változó hatékonysággal és nem kiszámíthatóan szívódnak fel. Az ilyen készítmények értékesülése ennek folytán nem megfelelő és csak hosszan tartó adagolás esetén segítik a szervezet ásványi anyag forgalmát. Bizonyos helyzetekben (tréning, versenyek, vemhesség és laktáció) a lovak nyom-, és mikroelem szükségletei megnövekednek. Az EQUISTRO® által szabadalmaztatott IPALIGO® előnye a versenytársakkal szemben hogy a szerves kelát formában tartalmazza a nyomelemeket, ami hatékonyabb felszívódást eredményez és emiatt nagymértékben javul az EQUISTRO® készítmények biológiai hasznosulása.

Részletes termékinformációk

Javallat: Versenyek és más erős igénybevétel után azonnal javasolható a gyors regeneráció érdekében. Savós patairha-gyulladás esetén kiegészítő kezelésre javasolható.

Összetétel: Árpaliszt, articsóka (Cynara scolymus L.) por, Java tea (Orthosiphon stamineus benth.) por, szárított alma, lucerna, magas hőmérsékleten szárított, gyermekláncfű (Taraxacum officinale) por, szárított szentjánoskenyér.

Beltartalom:

 • nyersrost 11,5%
 • nyersfehérje 11%
 • hamu 11%
 • nedvesség 7%
 • oldhatatlan hamu 3%
 • nyerszssír 1,5%
 • kálium 1,25%
 • kalcium 1,1%
 • nátrium 0,85%
 • magnézium 0,25%
 • foszfor 0,25%.

Adagolás: 50 - 100 g naponta

Kiszerelés: 

 • 1000 g mérőpohárral
 • 5000 g mérőpohárral

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13