Equimins Itchless Herbal Liquid -

1 vélemény alapján

Equimins Itchless Herbal Liquid - "Nincs többé viszketés" oldat lovaknak

21 000Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...

Az Equimins Itchless Herbal Liquid ("Nincs többé viszketés") terméknek a használatát a rovarok által kedvelt évszakokban ajánljuk, hogy megszüntessük a viszketést és fenntarthassuk az egészséges szőr és bőr állapotát.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Itchless Herbal Liquid és Itchless Natural Herbal Body Wash oldatok azonos összetételű termékek. Használatát a rovarok által kedvelt évszakokban ajánljuk, hogy megszüntessük a viszketést és fenntarthassuk az egészséges szőr és bőr állapotát. A legjobb eredményt akkor érhetjük el ha a Biting Midge Cream – Csípőszúnyog krémmel együtt alkalmazzuk. Az Itchless oldat erős kivonat az alábbi növényekből: körömvirág, csalán, fokhagyma és tengeri moszat, gyermekláncfű.
Adagolása: naponta 20ml az ételbe keverve, tehát 1 liter 50 napra elegendő.

Az Itchless Natural Herbal Body Wash (EH737) higítva használható lemosásra, keverjen 40ml Itchless oldatot 500ml vízbe és az oldattal mossa le a lovát.

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől védve

Kiszerelés: 1 literes adagolós flakonban (EH 621) és (EH737)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13