Equimins Inflam-E-Rase ízület regeneráló, erősítő por

Equimins Inflam-E-Rase ízület regeneráló, erősítő por

24 600Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
Az Equimins Inflam-E-Rase ízület regeneráló, erősítő por egy a hatékonysága miatt igen közkedvelt termék, antioxidáns és egyéb összetevők keveréke, amelyek mindegyike jól ismert regeneráló hatásáról, mint az ördögcsáklya és a bromelain, amely ananász enzim. Az egészséges porcokért, izületekért és szalagokért. Ez a termék azoknak a lovaknak és póniknak kínál enyhülést, akik ízületi, ín -és szalag problémákban szenvednek. Az Inflam-e-Rase nagyon hatékony alternatívája lehet a gyógyszeres kezelésnek.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Equimins Inflam-E-Rase ízület regeneráló, erősítő por tartamaz továbbá fontos B1, B2, B6 és B12 vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint 14 különféle gyógynövényt, köztük már az ókorban is jól ismert tömjénfa (Boswellia serrata), yucca, akácia (Acacia Catechu), babérlevél, kurkuma, vízmelléki csukóka (Scutellaria galericulata), csalán, zeller, bojtorján, gyermekláncfű, ragadós galaj, kamilla, ginkgo, gyöngyvessző (Spiraea ulmaria)-t.

Adagolási javaslat:

  • lovak számára 165 cm marmagasságig napi 2 kanál (20 gramm),
  • nagyobb lovak számára (165 cm felett) napi 3 kanál (30 gramm).

Amikor használni kezdi az Inflam-e-Rase termékünket, fokozatosan vezesse be, az ajánlott mennyiséget 7-10 nap alatt érje el.

Összetevők: Ördögcsáklya, Bromelain, MSM, szerves réz, cink, vas, mangán és szelén, gyógynövényi kivonatok, szárított gyógynövény levelek, gyógynövény magok és gyógynövényi gyökerek őrölten.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó, gyermekektől távol tartandó.

Kiszerelés: 600 g (EH377) és 1,2 kg (EH 379) vödörben

600 gramm napi 20 gramm adagolással 30 napi adag.

Nyilvántartási szám: 

  • 1267/1/2019 NÉBIH ÁTI (600 gr)
  • 1267/2/2019 NÉBIH ÁTI (1,2 kg)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13