Equimins Garlic Extract Liquid - Folyékony fokhagymakivonat lovaknak

Equimins Garlic Extract Liquid - Folyékony fokhagymakivonat lovaknak

8 650Ft
Betöltés alatt...

Az Equimins Garlic Extract Liquid folyékony fokhagymakivonat jóval koncentráltabb, többszörösen erősebb oldat, mint a por vagy granulátum. Napi alkalmazása támogatja a légzőrendszert,  segíti az emésztőrendszerben a természetes baktériumflóra kialakulását és javítja a lábak perifériás vérkeringését is. Különösen hasznos savós pataproblémák esetén a Laminator termékünk mellett.

Kategóriák: Emésztőrendszer támogatása, Fokhagyma termékek, Immunrendszer erősítés, Légúti termékek, Patairha gyulladás, patahenger szindróma, Táplálékkiegészítők-vitaminok

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Adagolási javaslat: Adjon lovának napi 10ml-t (100 napi adag), póniknak 5ml-t (200 napi adag) a táplálékba vagy az ivóvízbe keverve.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve tartandó. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 1 literes (EH 083) adagolós flakonban

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13