Equimins Digestion Inner Balance - Probiotikum por lovaknak

Equimins Digestion Inner Balance - Probiotikum por lovaknak

24 950Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
Az Equimins Digestion Inner Balance probiotikum port a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére használjuk, a célja hogy csökkentse a kórokozók általi fertőzéseket és megfelelő védelmet biztosíton a bélflórának. Ezt a kellemes ízű kiegészítőt a lovak és csikók számára ivóvízben, vagy a táplálékba keverve adhatjuk. Fontos alkotórészeket tartalmaz a bélflóra támogatására és a kórokozók megtelepedésének meggátolására.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A probiotikum port a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére használjuk, a célja hogy csökkentse a kórokozók általi fertőzéseket. Fontos baktériumok, a Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium jelentős mennyiségben vannak jelen ebben a kiegészítőben, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak a bélflórának. Ezeknek a baktériumoknak sajátos enteroszolvens bevonatuk van, amelyek ellenállnak a gyomorsavnak, biztosítva, hogy épen és sértetlenül érkezzenek a vékonybélbe, ahol a hatásukat kifejtik.

Tartalmaz: MOS-t mannán-oligoszacharidokat, amelyek a saccharomyces ceriviase bizonyos fajtájának a sejtfalából származnak és megkötik a negatív baktériumokat.

(A mannán-oligoszacharidok az élesztő sejtfalából származó glukomannán fehérje komplex vegyületek. Ezek a vegyületek mannózban gazdag tapadási forrást biztosítanak, mely megköti azokat a baktériumokat, melyek a bélcsatorna falához tapadnának, mert a bélcsatorna kórokozó baktériumaiban a mannózra specifikusa megtapadásban szerepet játszó receptorok az uralkodók. A MOS-t nem tudják bontani az emésztőenzimek, így az a hozzátapadt kórokozókkal együtt áthalad az emésztőcsatornán. A MOS-nak a baktérium-megkötő képességén túl az immunválasz-képességre gyakorolt hatása is jelentős.)

Fontos Lactobacillus Acidophilus és Bifidobacterium fajtákat tartalmaz, a prebiotikumok táplálják ezeket a hasznos bélflóra baktériumokat, tehát együtt célszerű alkalmazni azokat. Használata különösen javasolt stressz idején, antibiotikumos kezelések esetén és élénkítőszerként.

Összetétel:

  • Bio- Mos 4000 mg/kg
  • Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium 2 x 109 cfu/gramm.

Adagolási utasítás:
1 adagolókanál=8 gramm)

  • Csikóknak: Fél adagolókanál / nap
  • Kifejlett lovaknak 1 – 2 adagolókanál / nap

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 700 g (EH 572) vödörben

700g Probiotics kb. 50 napra elegendő.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13