1 vélemény alapján

Easy-Life Aquamaker akváriumi vízkezelő

Easy-Life AquaMaker vízkezelő akváriumba. A frissen betöltött csapvizet rövid idő alatt megfelelő minőségűvé teszi édesvízi és tengeri akváriumhoz egyaránt. Kivonja a klórt és nehézfémeket, méregteleníti az ammóniát, semlegesíti a nitritet és nitrátot. Csökkenti a halak stresszérzetét, védi nyálkahártyájukat. Semmilyen akváriumi állatra nem veszélyes, és nem befolyásolja a biológiai szűrést.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Easy Life nagy múltra visszatekintő márka, termékei jól ismertek az akvaristák körében. Vízkezelő szereik minden igényre megoldást nyújtanak. Akváriumvíz előkészítésre, működő akvárium vizének kezelésére, a díszhalak gyógyulási folyamatainak elősegítésére, növények általános vagy makro táplálására egyaránt alkalmasak termékeik.

Kiszerelések:

  • 100ml: 500 liter vízhez elegendő
  • 250ml: 1250 liter vízhez elegendő
  • 500ml: 2500 liter vízhez elegendő

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#199B43)  -  2022. 08. 13. 21:04

    Eddig a londoni Harrods áruházból vettem személyesen az ilyen termékeket (Ms Watsontól), de ez a cucc annyira jó, hogy soha többé nem repülök ki a Gulsfsteram 650-esemmel ezekért az anyagokért az akváriumomhoz, (különben a brexit óta köcsögök a brit vámosok a Heatrow-n)hanem megveszem utánvéttel az Okosgazdiról. Gyors, olcsó és nem kell olyan sűrűn szervizelni mint a repülőgépeket.
    Hajrá Okosgazdi. Hu!

Utoljára módosítva: 2024.02.13