Dr.Clauder's Dog Country Line Snack bárányhússal

Dr.Clauder's Dog Country Line Snack bárányhússal

4 390Ft
Betöltés alatt...
Dr.Clauder's jutalomfalatok kutyáknak, bárányhúsból. A Dr. Clauder’s Country Line Bárány Snack egy kiváló és egészséges jutalomfalat, melyet a kutyák nagyon kedvelnek. Nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, 100%-ban természetes. Kiváló tréning közben is jutalomként.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A német Dr. Clauder’s cég prémium minőségű tápjaival és egyéb más termékeivel Európa egyik különösen kedvelt állateledelgyártó cége, amely kutyák és macskák számára gyárt kiváló eledeleket, jutalomfalatokat, kiegészítőket és bőrápolási termékeket.

A többszörösen ellenőrzött, legjobb minőségű nyersanyagokból dolgoznak, amelyekből a szigorú német szabványoknak és ellenőrzéseknek köszönhetően kiemelkedő termékek születnek. Saját kutatási és fejlesztési részlegüknek hála a legújabb tudományos álláspont alapján készíthetik el az állatok számára legegészségesebb tápokat és leghasznosabb, legbiztonságosabb kiegészítőket.

Összetétel: bárányhús

Analitikai alkotórészek:

  • nyersfehérje 51%
  • nyerszsír 4%
  • nyersrost 0,2%
  • nedvességtartalom 20%
  • nyershamu 5,5%

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

  • élesztő eredetű béta-glükán 0,5%

Etetési javaslat: jutalomként adható.

Csak takarmányozási célra!

Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13