Dr. Vet Corvet tabletta a szívműködés segítésére

14 890 12 657 Ft
Betöltés alatt...

A Corvet olyan kutyáknak és macskáknak ajánlott, akiknek a szív-érrendszerükkel van probléma. Támogatja a szívizom funkcióját és a megfelelő anyagcseréjét. Az L-karnitin biztosítja a szívizom megfelelő tónusát és serkenti a szívizom anyagcseréjét. A koenzim Q10 hozzájárulhat az erősebb szívizomhoz és növelheti a szív összehúzódási erejét. Az E-vitamin és a szelén, mint erős antioxidánsok a taurinnal és az omega-3 zsírsavakkal együtt támogatást nyújthatnak a szív- és érrendszernek. A magnézium is fontos a szívizom-összehúzódások és az erek megfelelő működésének biztosítása érdekében.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Dr. Vet csapata több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az állatorvoslásban, a kiváló minősítésű kiállítási kutyák tenyésztésében, a nemzetközi FCI kiállításokon való bíráskodásban, a professzionális állatgondozásban és a kisállatápolásban. Szintén több mint 20 éves tapasztalata van a kisállateledelgyártásban. Ezen évek alatt a legnagyobb szerelmüknek - az állatoknak - szentelték magukat, így lehetőségük nyílt arra, hogy a világ minden táján teszteljék az állatok számára készült legjobb minőségű táplálékkiegészítőket. Mindig is valami jobbat kerestek, valamit, ami segíthet saját állataiknak, hogy egészségesebbek és szebbek legyenek. Alaposan tanulmányozták, hogyan reagálnak a különböző összetevőkre, és a legjobb eredményt hozó termékek kombinációit állították össze a termékfejlesztés során. Kiemelkedő eredményeiket a munkájukat nagyra értékelő állatorvosi egyetem professzoraival való szoros együttműködésnek, valamint a Dr. Vet termékek kutatásában részt vevő kollégáik szakmai támogatásának köszönhetik.

banner

Misszió

A kutyák és macskák, valamint gazdáik magas igényeinek kielégítése érdekében az állatorvosi kar állatorvosokból, táplálkozási szakemberekből és szakértőkből álló csapata szorosan együttműködik a termékek fejlesztésében és a gyártási folyamatban. A gyártó garantálja termékei minőségét, mert csak a piacon kapható legjobb minőségű összetevőket használják, és folyamatosan keresik az új lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik a Dr. Vet takarmánykiegészítők folyamatos fejlesztését. Elsősorban a kutyák és macskák egészségére összpontosítva szeretnék folyamatosan emelni a táplálékkiegészítők előállításának színvonalát. A felelős szemlélet az állatorvosok folyamatos részvételével és segítségével segíti a kutyák és macskák tulajdonosait és tenyésztőit az állataink egészségéért folytatott küzdelemben.

Hogyan zajlik a termékfejlesztés? 

Mivel minden új terméket a lehető legnagyobb odafigyeléssel szeretnének megalkotni, már az új termék kifejlesztésének legelején konzultálnak az Állatorvosi Egyetem professzoraival, valamint a klinikai gyakorlatban dolgozó állatorvos kollégákkal. Az állattulajdonosok véleményét és kívánságait is figyelembe veszik. Ezután következik a leendő terméket alkotó összetevők kiválasztása, a piacon elérhető legmagasabb minőség utáni kutatás. A termék tesztelése a márka termékei iránt nagy bizalmat tanúsító kollégák, állatorvosok és tenyésztők jelentős segítségével történik. A termék (gyógyszeres doboz) vizuális megjelenésével kapcsolatos munkát már többször bizonyított tervezőkkel együttműködve végzik. Különös figyelmet szentelnek továbbá a minőség-ellenőrzésnek. A termékek minőségét a német Agrolab Lufa laboratóriumaiban vizsgálják. Ezeken túlmenően a gyár HCCP minősítéssel is rendelkezik.

Tenyésztők tapasztalatai a termékekről

"Hivatásos handler-ként és három különböző fajta sikeres tenyésztőjeként megtanultuk, mennyire fontos, hogy rendelkezzünk egy az ízületek mozgékonyságát támogató, jó minőségű termékkel. A terméket kölyökkutyáinknak, kiállítási kutyáinknak és idős kutyáinknak adjuk, és nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel. A kölyökkutyák egészségesen fejlődnek, a kiállítási kutyák élvezik a futópadon végzett edzéseket, az idős kutyák pedig nem mutatják az ízületi merevség okozta mozgásproblémák jeleit. Ezért ajánljuk a Mobilityvet-et ügyfeleinknek és a kölyökkutya-vásárlóknak."

"Az 1980-as évek eleje óta tenyésztek drótszőrű foxterriereket. Mivel a kutyákat nagyon gyakran kell ápolni a kiállítási időszak alatt, néha problémák merülhetnek fel az állatok bőrével és a szőrzetével kapcsolatban, különösen közvetlenül a szukák szezonkezdése előtt és a kiállítási időszak alatt. Kutyáim bőre nagyon irritálttá vált és a szőrzetük növekedése is leállt egy időre. Sokféleképpen próbálkoztam már a szőrzet frissen és egészségesen tartásával, de csak a Dermavet használatát követően szűntek meg a szukák fent említett problémái. Azt is észrevettem, hogy a szőrzetük fényesebb és sokkal gyorsabban nő mióta a Dermavet-et használom. Ezért adom ezt minden kutyámnak, kanoknak és szukáknak egyaránt. Tapasztalataim alapján jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a terméket, akinek egy jó táplálékkiegészítőre van szüksége kutyája bőrének és szőrzetének ápolásához."

"3 hot spottal küzdő francia bulldogon végeztünk tesztet. Kettő 12 és 23 hónap közötti szuka, és egy 24 hónapos kan. Korábban már próbálkoztunk a táplálék változtatásával, más szőrzet- és bőrminőséget javító kiegészítők alkalmazásával, melyek ugyan hoztak némi javulást, de a problémát nem oldották meg. Mostanra visszatértünk ugyanahhoz a táplálékhoz, de mellette Dermavet-et is kapnak a kutyák, és ennek köszönhetően a hot spot-ok eltűntek. Ráadásul a szőrzetük és a bőrük is egészségesebb lett."

Milyen termékek elérhetők a Dr. Vet kínálatában?

 • Dr. Vet Multivet: Teljeskörű támogatás a szervezet számára vitaminokkal és ásványi anyag komplexszel, omega-3 zsírsavakkal és taurinnal
 • Dr. Vet Mobilityvet: Fiatalabb állatoknál támogatja az ízületek, szalagok és kötőszövet védelmét. Idősebb állatoknál segít enyhíteni az életkor előrehaladtával jelentkező ízületi fájdalmakat
 • Dr. Vet Kalcivet: Fiatal kedvenceink számára 3-12 hónapos korig. Nőstények számára a vemhesség második felében és a teljes szoptatási időszakban ajánlott 
 • Dr. Vet Dermavet: Az egészséges bőrért és fényes szőrzetért omega-3 zsírsavakkal és biotinnal
 • Dr. Vet Corvet: Támogatja a szívizom működését szívelégtelenség esetén
 • Dr. Vet Stressvet: Segít megelőzni az állat idegességét és természetes módon nyugtat
 • Dr. Vet Seniorvet: Támogatja az ízületek, a szemek, a szív működését és antioxidáns tartalmánál fogva megvédheti a szöveteket a szabadgyökök károsításától. A Seniorvet alkalmazásával háziállatunk életminőségét idősebb korban is a magas szinten tarthatjuk
Részletes termékinformációk

Alkalmazás: A napi adag függ a diagnózistól és az adott kutya vagy macska klinikai vizsgálati eredményétől. Kezdje egy tabletta/ 10 testtömeg kg-al naponta. A napi adagról konzultáljon állatorvosával. Kezdetben legfeljebb 6 hónapig alkalmazza. Felhasználás előtt vagy a felhasználási időszak meghosszabbítása előtt állatorvos véleményének kikérése javasolt.

Összetétel: sörélesztő, cellulóz por, magnézium-oxid, szárított algák.

Analitikai összetevők: 

 • Nyersfehérje 19,62%
 • nyershamu 10,82%
 • nyersrost 9,24%
 • nyerszsír 2,67%
 • omega-3 zsírsavak 0,1%
 • nátrium 0,02%
 • magnézium 0,32%
 • kálium 0,0187%
 • koenzim Q10 10.000 mg/kg

Adalékanyagok (1 kg-ban): tápértékkel rendelkező adalékanyagok: E-vitamin /all-rac-alpha-tokoferil-acetát 3a700 5.000 mg, inaktívált szelén tartalmú élesztő 3b810 5 mg, L-karnitin 3a910 350.000 mg, taurin 3a370 100.000 mg.

Nettó tömeg: 100 g (100 tabletta)

Száraz, hűvös védett helyen tartandó. Gyermekektől elzárva tartandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13