Diarsanyl+ paszta

Diarsanyl+ paszta

Diarsanyl® + paszta egy táplálékkiegészítő a normál bélműködés fenntartására és erősítésére valamint hasmenéssel járó problémák kezelésére kutyáknak és macskáknak.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Diarsanyl® + pasztát kellemes íze és illata miatt a kutyák többsége szívesen elfogyasztja. Bármi legyen is a hasmenést kiváltó ok, a bélnyálkahártya felületét bevonó természetes mucinréteg minden esetben károsodik. A további károsodás elkerülésére a Diarsanyl® + pasztában lévő montmorillonit védőréteget képez az irritált bélnyálkahártya felületén, valamint segíti a természetes mucinréteg regenerálódását. A montmorillonit képes megkötni a szervezet számára káros anyagokat (toxinok, baktériumok, vírusok, stb.). A készítmény elektrolittartalma hozzájárul a hasmenéssel elvesztett létfontosságú ionok pótlásához. A dextróz könnyen, a szervezet külön megterhelése nélkül hasznosuló energiaforrásként szolgál. A frukto-oligo-szacharidok (FOS) ún. prebiotikumok, amelyek elősegítik a normál bélflórát alkotó baktériumok növekedését.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13