Chuckit! Sport25 labda elhajító katapult labdával

1 vélemény alapján

Chuckit! Sport25 labda elhajító katapult labdával

5 990Ft
Betöltés alatt...

A Chuckit Sport25 labda elhajító katapult szett különleges kiképzésének köszönhetően tökéletesen passzol az emberi kézbe, magas minőségének köszönhetően nem nehéz, de mégis nagyon erős és strapabíró. A szett egy Chuckit duplafalú M-es teniszlabdát tartalmaz, de minden M-es méretű Chuckit! labda passzol bele. Könnyen tisztítható.
Műanyag nyéllel ellátott labdadobó "katapult". Helyes használatával könnyedén dobhatunk 2x-3x akkorát, mint amekorrát kézzel csak megerőltetve sikerülne. A labda anyaga habosított gumi, elsősorban apportozáshoz ajánlott.
A katapult természetesen más labdákkal is használható, csak arra kell figyelnünk, hogy az új labda és a katapult átmérője megegyezzen. A teljesség igénye nélkül az alábbi termékeket ajánljuk:
Chuckit! Max Glow - Sötétben világító gumilabda kutyáknak
Trixie tömör habosított úszó gumilabda kutyáknak
Trixie Neon úsztatható gumilabdák
Chuckit! Ultra Ball - Az elnyűhetetlen gumilabda kutyáknak
Chuckit! Fetch Medley labdák kutyáknak

 

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kutyajáték Nagy-Brittaniából.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    ApacsGazda  -  2023. 11. 23. 06:13

    Ez a legjobb dobó. A többi márkával nem szeretném összehasonlítani, mert volt még két másik típus is, de abból az egyik dobás közben tört el, a másik meg a hagyjukismán kategória volt. Ez strapabíró és kedves gazdi is olimpikonnak érezheti magát általa. : D jó nagyot lehet vele dobni, nőknek különösen ajánlom, mert kisebb kézbe is jól illeszkedik, masszívan megfogható és nem kell a megsuhintásához akkora erő, mint a hosszabb verziónak. Plusz előnye, hogy elfér a táskában, nem lóg ki emitt-amott.

Utoljára módosítva: 2024.02.13