CatIt Design Senses Feeding Maze

6 690Ft
Betöltés alatt...
Innovatív, jutalomfalatokkal feltölthető macskajáték, ami előcsalogatja a felnőtt macskák játékos énjét is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A természetben a macskák rengeteg időt töltenek más állatok vadászásával, figyelésével. Amikor egy macska mindennap megkapja a gazdájától az eledelét, ez a napi tevékenysége elmarad. Éppen ezért a lakásban tartott macskáknál különösen fontos, hogy valamilyen játékkal pótolva legyen az előbb említett természetes elfoglaltság.

Amikor a macskák vadásznak, a látás, a hallás és a tapintás a legfontosabb érzékeik. Az új CATIT Design Senses Food Maze egyedüálló módon pont erre a 3 érzékére hat! Egyszerre csábitja, lefoglalja és szórakoztatja macskánkat, mialatt a természetes vadászösztönüket elégítik ki és megszerzik a jutalomfalatkákat.

CatIt Design Senses Food Maze macskajáték részei:
Három szintes jutalomfalatkereső - Engedi a macskánkat, hogy lássa, pofozgathassa és megszerezze mancsával a finom jutalomfalatokat, és ezzel elfoglalja magát.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13