Blooming Pets Inner Balance Probiotics

14 250Ft
Betöltés alatt...

A Blooming Pets Inner Balance Probiotics egy vízben oldható, tiszta probiotikum étrendkiegészítő a bélflóra és az immunrendszer támogatására és az emésztés elősegítésére kutyák és macskák számára. Ezt a kellemes ízű kiegészítőt kedvence számára ivóvízben, vagy a táplálékba keverve adhatjuk.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Bloominig Pets Inner Balance Probiotics

Vízben oldható kiegészítő számos fontos baktériummal a bélflóra és az immunrendszer támogatására és az emésztés elősegítésére. Ezt a kellemes ízű kiegészítőt kedvence számára ivóvízben, vagy a táplálékba keverve adhatjuk.
A probiotikumot a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére használjuk, a célja hogy csökkentse a kórokozók általi fertőzéseket. Fontos baktériumok, a Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium fontos formáit tartalmazza, valamint prebiotikumokat amelyek ezeket táplálják.

A probiotikumot a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére, valamint az emésztés elősegítésének támogatására használjuk.

Alkalmazását javasoljuk akár gyors segítségként, akár betegség utáni felépülés idejére, antibiotikumos kezelések mellett vagy kúraszerűen stresszes időszakokban.

Tartalma:

Bio-MOS, mannán-oligoszacharidokat, amelyek a Saccharomyces Ceriviase bizonyos fajtájának a sejtfalából származnak. Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium 2 x 109 cfu/gramm.

Adagolási javaslat:

(1 teáskanál = 5 gramm)

  • Kifejlett kutyáknak:
    • 7,5 kg alatt – 0,5 kanál/nap
    • 7,5-22 kg -1 kanál/nap
    • 22-32 kg – 1,5 kanál/nap
    • 32 kg felett – 2 kanál/nap
  • Macskáknak: 0,5 kanál/nap

Tárolás: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 350g (BPH 454) dobozban

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13