Bio-Lio Tubifex haltáp

2 vélemény alapján

Bio-Lio Tubifex haltáp

1 190Ft
Betöltés alatt...

A liofilizált - fagyasztva szárított - tubifex (csővájóféreg) az egyik legkiválóbb protein forrás a halak számára, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját és nem veszít tápértékéből, így az élőével megegyezik. Rendszeres etetésével a halak megőrzik vitalitásukat.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A csővájó féreg tudományos elnevezéséről kapta "becenevét" a "tubi" nevet. A csővájó féreg 1-7 cm hosszú, vékony gyűrűsféreg, a földigiliszta vízi rokona.

A tubifex általában az akváriumi halak eleségének döntő többségét alkotja.

Kerülni kell az egyoldalú táplálást, kiegészítésképpen más természetes haleleség, pl. vörös szúnyoglárva alkalmazása javasolt.

Egyszerre csak annyi eleséget kell az akvárium vizébe szórni, amennyit a halak maradéktalanul elfogyasztanak. Az akvárium vizét nem zavarosítja.

Tartósítószert nem tartalmaz.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Eszti  -  2017. 01. 01. 13:29

    Mi ezt a besorolással ellentétben NEM a tavi halaknak adjuk, hanem a benti díszhalainknak (stendhal hal, botia, vitorláshal stb., sőt néha még az aranyhalaim is megették), de ettől függetlenül ez a kedvencük!

Utoljára módosítva: 2024.02.13