1 vélemény alapján

Beaphar No Stress / Calming Spot On kutyáknak

3 090Ft
Betöltés alatt...
A Beaphar No Stress Spot On kutyáknak természetesen és hatásosan nyugtatja kutyáját és csökkenti kedvence viselkedési problémáit. Valeriána (macskagyökér) kivonatot tartalmaz. Egyszeri alkalmazásának akár egy hétig is eltarthat a nyugtató hatása. A Beaphar No Stress Spot On kutyáknak segíthet bizonyos problémák enyhítésében, mint például a túlzott ugatás, engedetlen magatartás és a nem megfelelő jelölés. Segíteni fog, hogy kutyája kevésbé féljen a nehezebb helyzetekben, például az állatorvos látogatásánál, ketrecben, tűzijáték idején, viharok esetén, kocsiban való utazáskor vagy költözéskor.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Beaphar No Stress Spot On kutyáknak csökkenti a viselkedési problémákat kutyájánál, legyen kedvence bármilyen korú.

Összetétel: természetes valeriána kivonat

Használati javaslat

A legjobb eredmény érdekében, tegyen egy pipettányi Spot On-t a fülek közé, egyszer egy héten. A valeriána kivonat az alkalmazástól számított 1 órán belül elkezdi kifejteni hatását. Ha kutyája nagyon megázik, vizes lesz, ismételje meg az eljárást, mert a készítmény hatása ilyen esetben csökkenhet. Ha bolhairtó Spot On-t használ, amit általában a lapockák közé kell csepegtetni, ügyeljen rá, hogy a No Stress Spot On-t másik területre helyezze, lehetőleg a fülek közé.

Csak állatokon történő használatra!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Bagoly86  -  2017. 02. 15. 08:43

    1 hete használom a kutyuson. Sajnos nagy változást nem tapasztaltam rajta. Az első 2 órában kicsit nyugodtabb, de a többi napon nem látszódik rajta, hogy bármi nyugtatót kapott volna. Szeparációs stressz miatt használnám.

Utoljára módosítva: 2024.02.13