Beaphar IntestoPro hasmenés elleni paszta kutyáknak és macskáknak

A Beaphar IntestoPro paszta rendkívül ízletes, kényelmesen adagolható készítmény, amely természetes összetevői révén hatékony támogatást nyújt a kutyák és macskák hasmenéses zavarai esetén. A Beaphar IntestoPro pasztában lévő zeolit egy agyagásvány, amely segít a méreganyagok megkötésében és javítja a híg bélsár állagát. Az alumínium-hidroxid pedig humán célra is használt, természetes eredetű savkötő ásványi anyag. A termék kétféle prebiotikumot tartalmaz: a FOS és a MOS köztudottan előnyös hatású a bélműködésre, az egészséges bélflóra helyreállításához járul hozzá.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Főbb termékjellemzők:

  • Emésztési zavarok, hasmenés esetére.
  • Zeolit: segít a méreganyagok megkötésében.
  • Kétféle prebiotikumot tartalmaz: a FOS és a MOS.
  • Ízletes, kényelmesen adagolható.
  • Minden csomagban
    • S: 20 ml előretöltött fecskendő
    • L: 2 x 20 ml előretöltött fecskendő

A Beaphar IntestoPro paszta 4 hetesnél idősebb és 1 kg-nál nagyobb tömegű kutyák és macskák számára ajánlott.

Naponta 2x adandó, közvetlenül az állat szájába vagy az eledelhez keverve.

Az állat testtömege alapján válassza ki a dobozon levő adagolási táblázatból a javasolt dózist, a fecskendő dugattyúján lévő adagológyűrűvel pontosan be tudja állítani a kívánt mennyiséget.

Amennyiben 3 napos adagolást követően sem tapasztal megfelelő javulást, vagy ha vért lát a bélsárban, forduljon állatorvoshoz!

Mindig biztosítson megfelelő mennyiségű friss vizet az állat számára!

Összetevők: Élesztők (MOS 1%), növényi származékok (FOS 1%), hús- és állati származékok (hidrolizált csirkemáj), olajok és zsírok

Elemzés: Nyersfehérje 11%, nyers olajok és zsírok 1,1%, nyersrost 0,053%, nyershamu 23%, nedvesség: 40%, kalcium: 0,89%, foszfor: 0,038%, nátrium: 0,61%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13