Beaphar CatComfort feromonos spot on macskáknak

6 990Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar CatComfort Spot On (3 pipetta / csomag) oldatban lévő feromon hatékony megoldást nyújt a macskák megnyugtatására, biztonság- és komfortérzetük javítására.
 

 

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Segít visszaszorítani az agresszivitást, folyamatos nyávogást, menekülést, elrejtőzést, csökkenti a szorongásérzést. Hasznos a macska számára riasztó helyzetek kezelésében, mint pl. utazás, új otthonba költözés, állatorvosi kezelések, mennydörgés vagy tűzijáték.

A macska appeasing (nyugtató) feromonok természetes körülmények között a szoptató anya emlőjén termelődnek; a Beaphar CatComfort Spot on ezeknek szintetikus másolatait tartalmazza. A Beaphar CatComfort Spot on mindenhol a biztonság érzetét nyújtja kedvence számára. Rendkívül hasznos az olyan otthonokban, ahol több macska él egy fedél alatt – segíti közöttük a harmonikus viszony kialalakulását.

Utasítások:

  • Az előre látható stresszhelyzetek előtt legalább 15 perccel végezze el a kezelést.
  • Vágja le a pipetta végét, teljes tartalmát cseppentse az állat bőrére, és hagyja megszáradni. A kezelésre a fejtető fülek közötti része a legalkalmasabb. Ne alkalmazza a bolhairtó szerekkel azonos bőrterületen!
  • A tartós hatás biztosítására hetenként egyszer ismételje meg a kezelést.
  • A fürdetés csökkentheti a Beaphar CatComfort Spot on hatékonyságát.
  • Az összes macskafajtán hatékony, az elválasztást követően bármilyen életkorban.

Összetevők: Macska appeasing feromon analóg: 2,5% Etoxi-di-glikol: 97,5% 2-butil-4-metoxifenol 0,02% Butil-hidroxi-toluene 0,01%

Doboz tartaloma: 3 x 0,55 ml (~ 3 db pipetta)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13