Barf Love egész cápa fogtisztító rágóka

3 790Ft
A Barf Love egész cápa fogtisztító rágóka egy fenntartható halászattal fogott, adalékanyagmentes, fehérjében és Omega-3-ban gazdag jutalomfalat. Kiválló fogtisztító kutyád számára, a cápa kissé érdes bőrének köszönhetően. Elősegíti a porc égészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Barf Love egész cápa fogtisztító rágóka ismertetője:

  • porc és ízületvédelem: A cápa porcaiban található magas kondroitin-szulfát-tartalom elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.
  • fogtisztítás felsőfokon: A cápa bőrét ha végigsimítjuk, a farka irányába sima, míg ha visszafelé tesszük, olyan mint egy "csiszoló papír", így hatékonyan távolíthatja el a lerakódásokat kutyád fogáról!
  • egészséges bőr és szőrzet: A cápa rendkívül magas Omega-3 zsírsavakban, mely hozzájárul kedvenced egészséges bőréhez és bundájához.

Összetétele:100% cápa 

Analitikai összetevők: fehérje 77%, nyers hamu : 12%, nyerszsír : 5,3%, nedvesség: 6,2%, nyersrost : 0,7%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13