1 értékelés alapján

AssorbiPiu barack illatú kutyapelenka

2 490Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Gyümölcsös illatú helyhez szoktató AssorbiPiu kutyapelenka. A lakásban tartott kiskutyák és felnőtt lakásban tartott kutyák szobatisztaságra való nevelésének könnyű és higiénikus eszköze. Kiváló nedvszívó, nem ázik át, és nincsenek kellemetlen szagok. 10 darab 60 x 60 cm méretű pelenka található egy csomagban.
Írj a termékről értékelést!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

AssorbiPiu kutyapelenkák, helyhez szoktató kendők

A szobatisztaságra való nevelés bizony nem egyszerű feladat. Az Okosgazdin megvásárolható olasz AssorbiPiu és egyéb kutyapelenkák viszont jócskán megkönnyítik majd a dolgodat. Ezeknek, a kifejezetten kutyák számára kifejlesztett, földre helyezhető, csúszásgátlóval felszerelt pelenkáknak a segítségével (kölyök)kutyád könnyedén megtanulja majd, hogy hol szabad elvégeznie a dolgát.

Az AssorbiPiu kutyapelenkák, helyhez szoktató kendők kiválóan alkalmasak a kiskutyák, lakásban tartott felnőtt kutyák, valamint nyulak szobatisztaságra neveléséhez. Ezen kutyapelenkák idősödő, inkontinencia zavaros kutyák esetében is praktikus megoldást jelenthetnek. Nem vár többé váratlan, feltakarítandó "baleset" a padlón, vagy a szőnyegen, hiszen senior kutyád, kényelmesen tud könnyíteni magán, amikor már nem tudja tovább visszatartani vizeletét (esetleg székletét).

Az AssorbiPiu helyhez szoktató kendők több méretben, kiszerelésben kaphatóak. A kínálatot illatosított és aktívszenes változatok egészítik ki.

Assorbipiu pelenkák

Kiváló nedvszívó tulajdonságúak, nem áznak át. Kevesebb, mint egy perc alatt képesek felszívni bármilyen nedvességet.

5

Ajánljuk még a figyelmetekbe a Trixie pelenka rögzítő műanyag tálcákat, amelyek használatával biztosan elkerülhető, hogy a helyhez szoktató kendő felgyűrődjön kutyusunk talpai alatt, valamint megakadályozható, hogy azt a lakásban körbehordozza vagy széttépje.

Részletes termékinformációk

AssorbiPiu gyümölcs/barack illatú kutyapelenka ismertetése:

  • Egyik oldala műanyagfólia, másik oldala nagy nedvszívó képességű vatta
  • Elősegíti a szobatisztaságra való nevelést, helyez szoktatja a kölyökkutyát
  • Használata egyszerű, praktikus és egyben higénikus is
  • Kölyökkutya esetében általában 1-2 naponta cserélni kell (a vizelet mennyiségétől függően vagy nagytestű kutyák esetében ugyanez sűrűbben ajánlott)
  • Szobatisztaságra nevelt, lakásban tartott nyulak számára is kiváló megolás
  • Kellemes gyümölcsös (barackos) illattal
  • Egy méretben és kiszerelésben kapható, lásd alább

Fontos tudni:

Kedvencünk csak akkor fog a kutyapelenkára pisilni, ha talál rajta megfelelő nagyságú száraz területet (a kiskutyák sem szeretnek belelépni a pisibe) ezért fontos a kutyapelenkát cserélnünk, ha nincs rajta elegendő száraz felület. Ha elmulasztjuk a kutyepelenka időben való kicserélését a kiskutyánk ismét a lakásban végezheti el dolgát.

Kiszerelés: 60 x 60 cm-es méretben, 10 darabos csomagban kapható.


Értékelések (1)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.