2 vélemény alapján

Arthrocol Rocky Pro ízület- és procerősítő komplex folyadék

Az Arthrocol Rocky Pro a Rocky tovább fejlesztett változata, mely elsősorban azok számára jelent jó választást, akik egy komplexebb terápiát szeretnének biztosítani kedvencük számára. Védelmet jelenthet a hobbi kutyák mellett a  sportkutyák számára is, ahol az állat egészsége mellett a teljesítmény az elsődleges szempont. A készítmény ennek érdekében nagy mennyiségű kollagén, valamint C-vitamin hozzáadásával készül, mely alapvetően segíti a természetes kollagénképződést is.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Az Arthrocol márka termékei az elmúlt évek során már lefektették a biztos alapokat az embereknek szánt táplálékkiegészítők készítésével. Ezen többéves gyártási- és forgalmazási tapasztalat után 2014-ben döntöttek úgy, hogy a társállatok részére is elkezdenek takarmánykiegészítő termékeket készíteni.

Az Arthrocol állatoknak készült termékei olyan innovatív megoldásokat nyújtanak, amelyek segítenek kutyák, macskák, lovak és egyéb háziállatok egészségének és vitalitásának megőrzésében, illetve hozzásegítik őket a könnyed és fájdalommentes mozgáshoz is. Az elérhető kínálat termékeinek gerincét a különböző immunerősítő készítmények, illetve azok a mozgásszervrendszert segítő termékek alkotják, melyek kifejezetten háziállataink ízületeinek és mozgásszervi problémáinak kezelésére és megelőzésére lettek kifejlesztve. Az Arthrocol állatoknak készült termékei segítenek kedvenceinknek egy aktívabb, fájdalommentes életet élni, ezáltal hozzájárulnak az állati gazdik békéjéhez és boldogságához is. Legyen szó idős kutyáról vagy gyengélkedő macskáról, az Arthrocol termékek megbízhatóan és hatékonyan járulnak hozzá az állatok egészségének és jó közérzetének megőrzéséhez.

ARTHROCOL

Előnyök:

 • Természetes összetevőkből készül: Az Arthrocol termékek természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek biztonságosak az állatok számára, és segítik az ízületek és izmok egészségének megőrzését, illetve immunerősítő hatásúak.

 • Fájdalomcsillapítás: Segítenek enyhíteni az állatok ízületi gyulladását és mozgásszervi eredetű fájdalmait, ezzel javítva kedvencünk kedélyállapotát és mozgásképességét.

 • Mozgásfunkció javítás: Az Arthrocol termékek hozzájárulnak az állatok mozgásfunkciójának javításához, így azok továbbra is aktív és boldog életet élhetnek.

 • Biztonságos: Az állatok egészsége és biztonsága a termékfejlesztés során mindig az elsődleges szempont, ezért az Arthrocol termékek tulajdonságai olyan kutatásokon és tudományos alapokon nyugszanak, amelyek garantálják a hatékonyságot és a termékek biztonságos használatát.

 • Folyékony formula: Az évek tapasztalata alapján a folyékony táplálékkiegészítőket a házikedvencek könnyebben és szívesebben fogadják el, főképp ha számukra megfelelő ízesítésben kínálják.

Milyen területeken alkalmazhatók, és milyen típusú problémák esetén használhatók az egyes Arthrocol termékek?

Részletes termékinformációk

A kollagén a porcok mellett az ízületekizmok, ínak fontos alkotóeleme is egyben. A magas koncentrációjú kollagéntartalom lehetővé teszi a napi adag csökkentését, így gazdaságosabb, hosszabb kezelést tesz 
lehetővé.

Hatóanyag 100  ml: Hidrolizált kollagén    14000 mg

 • Glükozamin HCL 5000 mg
 • MSM 3000 mg
 • Kondroitin-szulfát 2000 mg
 • C-vitamin 100 mg 
 • Hialuronsav 50 mg

Inaktív összetevők: Tisztított víz, 100 %-os Aloe Vera Juice, marhahús aroma, citromsav, kálium-szorbát, növényi glicerin, stevia. 
 
Adagolás:

 • 12 kg alatt 1 teáskanállal (5 ml),
 • 12-25 kg között 2 teáskanállal (10 ml),
 • 25-50 kg között 2 teáskanállal (10 ml) délelőtt, 1 teáskanállal (5 ml) délután;
 • 50 kg fölött 2 teáskanállal (10 ml) délelőtt, 2 teáskanállal (10 ml) délután

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


Utoljára módosítva: 2024.02.13