Aqua Medic Arctic Breeze ventilátoros akvárium hűtő

30 290Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
A 2, 4, illetve 6 ventilátoros Aqua Medic Arctic Breeze készülékekkel a párolgó víz hűtő hatását kihasználva csökkenthető az akvárium vízhőmérséklete.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A fröccsenő víz ellen védett (IP55), rozsdaálló alumínium és műanyag felhasználásával készült Arctic Breeze ventilátoros hűtőben nagy teljesítményű ventilátorok találhatóak egymás mellett.

A ventilátorok fordulatszáma, és azon keresztül a hűtés intenzitása a szabályozható tápegység segítségével kontrollálható.

Az akvárium peremére rögzíthető Arctic Breeze ventilátorainak dőlésszöge a vízfelszínhez képest 0° és 90° között állítható. A ventilátorok hűtőteljesítménye akkor a legnagyobb, ha a levegő merőlegesen éri a vízfelszínt.

Ventilátoros hűtést alkalmazva jelentősen megnő az akváriumvíz párolgása, amit vízpótlás megoldásánál figyelembe kell venni (gyakoribb utántöltés, nagyobb víztartály, stb.)

Ventilátoros hűtés folyamatos használat, vagy a helyiség rossz szellőzése mellett jelentősen megnövelheti a szoba páratartalmát.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13