AniFlexi Muscle Booster - Izomépítő kutyáknak

AniFlexi Muscle Booster - Izomépítő kutyáknak

12 700Ft
Betöltés alatt...

 Az AniFlexi Muscle Booster elsősorban sportkuyák számára készült, indenzív edzési időszakokra. Kiváló minőségű fehérjék, zsírok és funkcionális adalékanyagok kombinációját tartalmazza, amelyek gyors energialöketet biztosítanak és támogatják az izomtömeg fejlődését. Ugyanakkor növeli a szervezet hatékonyságát edzés közben, elősegíti a jobb edzési eredményeket és a gyorsabb edzés utáni regenerációt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Magas kalóriatartalmú termék, így nem alkalmas normál súlyú és alacsony aktivitású kutyák számára, mivel súlygyarapodást és zsírnövekedést okozhat.

A magas fehérje- és zsírtartalom miatt a készítmény ellátását állatorvossal kell egyeztetni: érzékeny emésztőrendszerű kutyák, hasnyálmirigy-, máj- vagy vesebetegségek esetén.

A Muscle Booster jó megoldás a jelentős súlycsökkenéssel járó betegségek után lábadozó kutyák számára is. A kiváló minőségű tápanyagok felgyorsítják az állat egészségének és kiváló alakjának helyreállítását.

A Muscle Booster főbb összetevői:

  • Hidrolizált marhahús fehérje – európai marhahúsból nyert húsfehérje. A fehérje enzimatikus hidrolízise kiváló felszívódást biztosít, ami minimálisra csökkenti a katabolikus állapotok kockázatát még nagy fizikai erőfeszítésben szenvedő állatokban is. Ez az összes esszenciális aminosav forrása.
  • BCAA – exogén elágazó aminosav, amely szükséges az izmok kialakításához és a sport kutya sziluettjének kialakításához. Növeli az izomrostok növekedését és hatékonyan védi őket a katabolikus folyamatok ellen.
  • Taurin – magas biológiai aktivitású aminosav. Az edzés után felgyorsítja az izom regenerálódását és fokozza az anabolikus folyamatokat, miközben minimalizálja az izomkatabolizmust. Megerősíti a szívizom összehúzódását.
  • Bromelain – olyan enzim, amely lebontja a fehérjét, aktívan támogatja a testet az emésztés során. Gyulladásgátló hatású – gátolja a gyulladásos prosztaglandinok hatását, ezáltal csökkentve a fájdalmat és a duzzanatot sportkárosodások esetén és felgyorsítja a sebgyógyulást.
  • Porított tojás – a tojássárgája zsír biztosítja az energiát, de értékes forrása a telítetlen zsírsavaknak, vitaminoknak és foszfolipideknek, például kolin, amely egészséges hatást gyakorol a májra. A tojásfehérje értékes fehérje forrás.
  • A B csoportból származó vitaminok – részt vesznek az energiához vezető metabolikus változásokban, beleértve az aminosavakból származó energiát és az izomglikogén használatát. Részt vesznek a vörösvérsejtek létrehozásának folyamatában, és pozitívan befolyásolják az oxigén transzportját a sejtekbe. Hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Összetétel: Szarvasmarhafehérje-hidrolizátum, tojáspor, maltodextrin, L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, L-arginin, Taurin, C-vitamin (aszkorbinsav), Bromelain enzim, inulin (cikóriaból), B3-vitamin ( niacin), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (metil-kobalamin)

Az alkalmazás módja: a terméket kis mennyiségű vízben kell feloldani, és megitatni, vagy nedves ételekkel keverni.

Adagolás:

  • A napi adagja 5-10 gramm/10 kg. A napi adagot két részre osztva kell beadni, edzésnapokon reggel, és edzés után 30-45 perccel, amikor nincs edzés, akkor pedig reggel és este.
  • Először kezdjük a napi adag 1/4-ével, aztán fokozatosan emeljük, ne hirtelen az egész adaggal kezdjünk!
  • Egy mérőkanál = 5 gramm, a kanalat a tasak tartalmazza.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13