Alpha Zinkoxide Spray sebápolásra és gyulladások kezelésére

4 vélemény alapján

Alpha Zinkoxide Spray sebápolásra és gyulladások kezelésére

2 990 2 691 Ft
KosárbaBetöltés alatt...

Az Alpha Zinkoxide Spray készítmény alkalmas sebek és gyulladásos bőrfelületek bevonására. Már gyógyulásban lévő sebre fújjuk.  Szárító, nem izgató, enyhe adsztringens hatású. A sebgyógyulásnál a természetes regenerációs folyamat támogatására szolgál. A cink-oxid enyhén fertőtlenítő hatású, megköti az esetleges sebváladékot, védőréteget képez a bőrön, ezáltal megvédi a külső hatásoktól, és lehetővé teszi a gyorsabb gyógyulást.  Megakadályozza a kötszerek sebbe ragadását, valamint gipszkötések feltételekor védi a bőrfelületet 1-2 másodpercig 20-25 cm távolságból fújjuk az érintett területre. Igény szerint többször ismételjük.

Ajánljuk még figyelmedbe az Alpha Aluminium sebápoló spray-t és az az Alpha Bitter sebnyalogatás elleni spray-t.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Figyelmeztetések: A flakonban túlnyomás uralkodik. Ne tegyük napra, és ne tegyük ki 50 Celsius fok fölötti hőnek. Még kiürült állapotban se szúrjuk ki vagy dobjuk tűzbe a flakont. Ne szórjuk közvetlen tűzre vagy más izzó anyagra. Tartsuk távol minden gyúlékony forrástól. A szer közelében ne dohányozzunk. Gyermekektől távol tartandó.

Tárolása: Szobahőmérsékleten; direkt napfénytől védve; 50 Celsius foknál magasabb hőmérséklettől óvni kell!

Kizárólag állatgyógyászati célra!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (4)


    Vendég (#249196)  -  2023. 07. 10. 06:17

    Nagyon gyors kiszallitás 🤗teljesen meg vagyok elégedve. Annyit még hozzá fűznék hogy a postán maradó csomagomra csak e mail címet írtak, a nevemet címemet nem úgyhogy majdnem vissza küldték a feladonak, de sikerült őket meggyőznöm hogy az az enyém 😅