2 vélemény alapján

3-in-1 Grooming Glove - Kutya/macska mosó, masszírozó és szőrfelszedő kesztyű

A 3-in-1 Grooming Glove - Kutya/macska mosó, masszírozó és szőrtelenítő kesztyű egy kifejezetten kutyás gazdik részére készült három az egyben eszköz/kesztyű három funkcióval: (1.) elhalt szőrszálak eltávolítása; (2.) fürdetés és masszírozás; (3.) szőreltávolítás ruháról, szövetekről. A macskáknak, illetve a kutyáknak készült kesztyű formája eltérő, lásd a képeket.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A 3-in-1 Grooming Glove Dog masszírozó és szőrfelszedő kesztyű alkalmas az elhalt szőrszálak eltávolítására, így csökken a szőrhullás, melyet már az első használat után érzékelhetünk a lakásban.  Fürdetés közben is kiválóan funkcionál, a hálós kialakításnak köszönhetően könnyen átfolyik rajta a víz, így hatékonyan alkalmazható a sampon vagy szappan egyenletes eloszlatására és alapos tisztításra. Az apró műanyag fogacskák nagyon kellemes masszírozó élményt nyújtanak a kutyáknak, más fésűkkel ellentétben ez a szőrápolás kifejezetten kedvükre lesz.

A kesztyű másik oldala a bútorszövetre, ruhára tapadt szőrszálak eltávolítására alkalmas, más ilyen eszközökhöz képest viszonylag nagy felületen szedi le egy-két mozdulattal a kutyaszőrt a nem kívánatos helyekről. Az így összegyűjtött szőr könnyen eltávolítható a kesztyűről.

A kesztyű ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható jobb és bal kézen is, illetve egy belső pántnak köszönhetően kisebb kézfejre is állítható, így mindenki számára könnyen kezelhető. A csuklónál tépőzáras rögzítés segíti a stabil használatot.

A kesztyű műanyag fogacskái közül az összeszedett szőr pár apró mozdulattal, vagy rázással könnyen eltávolítható. Mosógépben mosható, de kérjük, ne szárítsa szárítógépben.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#1879F6)  -  2022. 07. 05. 14:56

    Sajnos elég komolytalan a termék jobbra számítottam. Használat során lögyög az ember kezén nem illeszkedik az ember kezére. Megint egy olyan ember találmánya akinek esetleg nem volt kutyája!!!!😔😔😔😔

Utoljára módosítva: 2024.02.13