1 vélemény alapján

VetFood Nefroactiv vesefunkciót támogató kapszula kutyáknak és macskáknak

A VetFood Nefroactiv három aktív összetevő innovatív kombinációja a kutyák és macskák veseműködésének támogatására. Összetételében megfelelő arányban található a lantán-karbonát, a Lespedeza capitata-kivonat és a kitozán.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Lespedeza capitata-kivonatban található flavonoidok angiotenzin-konvertáz enzim (ACE) gátlók, melyek stimulálják a veseparenchyma működését, fokozzák a diurézist és csökkentik a vér karbamid koncentrációját az elektrolit egyensúly felborítása nélkül. A lantán-karbonát csökkenti a foszfát bélből történő felszívódását. A kitozán a D-glükózamin polimerje, csökkenti a foszfor-felszívódást veseműködési zavar esetén.

Összetétel: cellulóz (kapszula), keményítő, Lespedeza capitata-kivonat, magnézium-sztearát, kitozán

Beltartalom: nyersfehérje 0,1%, nyersrost 56,5%, nyerszsír 4,2%, nyershamu 22,6%, keményítő 12,5%, magnézium 0,2%

Alkalmazás: 

A javasolt napi adag az állat testtömegének megfelelően az eledelbe keverve ajánlott: 1 kapszula / 5 ttkg

Alkalmazás előtt kérje ki állatorvosa véleményét! Szükség esetén a kapszula felnyitható és az eledelbe keverhető. Kizárólag száraz eledel alkalmazása esetén a szemcsék megnedvesítése javasolt a por megtapadása érdekében, így biztosítva a teljes adag bevitelét.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#266CE3)  -  2023. 10. 10. 08:02

    Egyelőre tökéletesen működik tőle a 10 éves cicám beteg veséje. Állatorvosunk ellenőrzése mellett napi 1 kapszulát szed kb 1 éve. Mellékhatást nem tapasztalunk

Utoljára módosítva: 2024.02.13