Vet Expert Mobility Elimination Dog - Osteoarthritis esetén ízületi támogatást nyújtó szárazeledel

A Vet Expert Mobility Elimination Dog egy teljes és kiegyensúlyozott diétás eledel felnőtt kutyák számára, amely osteoarthritis esetén támogatja az ízületek anyagcseréjét. Az eledel monoprotein, az egyetlen fehérjeforrás a lazac.Az eledel gluténmentes, a barna és a fehér rizs az egyetlen szénhidrátforrás. A lazacolaj és a lenmag kiváló omega-3 zsírsavforrás, míg a kurkuma antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. A recept tartalmaz glükózamint és kondroitin-szulfátot az ízületi porc és az ízületek megfelelő működésének támogatására. Minden funkcionális összetevő segíti az ízületek anyagcseréjét osteoarthritis esetén.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Vet Expert Mobility Elimination Dog - Osteoarthritis esetén ízületi támogatást nyújtó szárazeledel

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Az eledel fedezi a felnőtt kutya tápanyag igényét. A kezdeti adagokat az adagolási táblázat tartalmazza. A napi adagot 2 vagy több etetésre kell felosztani. Nagyobb tápanyag igény esetén a napi adag mennyiségét egyedileg kell beállítani.  Az új eledel bevezetését fokozatosan kell elvégezni, hozzávetőlegesen két héten át keverve a korábban használt eledellel. Az etetési időszak minden bevezetésére és meghosszabbítására az állatorvossal konzultálva kerüljön sor. A kezdeti ajánlott etetési idő nem haladhatja meg a 3 hónapot.

Összetétel: Lazac (30,5%) frissen elkészített skót lazac (21,5%); Lazacolaj (7,5%); Lazacmártás (1,5%); Barna rizs; Fehér rizs; Borsó; Lenmag (7,2%); Répa cellulóz; Barna rizsfehérje, ásványi anyagok, só, kurkuma (0,1%), kondroitin-szulfát (770 mg / kg); Glükózamin (770mg / kg).

Táplálék-adalékok / kg: Vitaminok: A-vitamin 14 423 NE; D3-vitamin (kolekalciferol) 2000 NE; E-vitamin (alfa-tokoferol-acetát): 337 NE; Nyomelemek: Cink (cink-szulfát-monohidrát): 48 mg; Vas (Vas-II-szulfát-monohidrát): 48 mg; Mangán (mangán-szulfát-monohidrát): 34 mg; Jód (vízmentes kalcium-jodát és kálium-jodid): 2,43 mg; Provitaminok: taurin: 952 mg; L-karnitin: 120 mg.

Analitikai alkotóelemek: Nyers fehérje: 20%; Nyers zsír: 13%; Nyers hamu: 4,5%; Nyersrost: 5%; Omega 6 zsírsavak: 1,3%; Omega-3 zsírsavak: 3,2%; Kalcium (Ca): 0,7%; Foszfor (P): 0,6%; Energia: 362,5 kcal / 100 g.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13