Vet Expert BioProtect paszta

Vet Expert BioProtect paszta

8 231Ft
Betöltés alatt...

Vet Expert BioProtect paszta akut gasztrointesztinális mikroflóra rendellenességekkel küzdő macskák és kutyák számára tervezett készítmény, ami ellensúlyozza a heveny gyomor-bélrendszeri rendellenességek és a hasmenés negatív következményeit.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Összetétel: 13.2.2 Dextróz, 13.8.2 glicerin, 3.2.4 karobliszt, 4.1.14 frukto-oligoszacharidok, 7.13.1 faszén, 11.4.1 nátrium-klorid, 13.5.5 szorbit, 11.5.1 kálium-klorid, 11.2. 6 magnézium-klorid. Analitikai összetétel: Nyersfehérje 0,1%, nyers zsír 0,1%, nyersrost 0,3%, nyers hamu 25%, nátrium 1,4%, kálium 0,40%.

Adalékanyagok: Mikroorganizmusok, 4b1705 Enterococcus faecium NCIMB 10415: 550000000 CFU / ml - Ízesítés:  Érzékszervi adalékanyagok - Kötőanyagok - Csúszásgátló szerek: 1m558i - Bentonit-montmorillonit: 345 000 mg / L. 

Adagolás:

  • <5 kg testtömeg 1 ml 2 x nap
  • 5-10 kg testtömeg 2 ml 2 x nap
  • 10-25 kg testtömeg 4 ml 2 x nap
  • 25-40 kg testtömeg 6 ml 2 x nap
  • 40 kg testtömeg 8 ml 2 x nap

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13