Versele-Laga Prestige Budgies

A Prestige Budgies teljes értékű, napi etetésre alkalmas magkeverék, amely a törpepapagájok, hullámospapagájok és kis papagájok természetes igényeinek figyelembevételével készült. Minden olyan összetevőt tartalmaz amit a világhírű tenerifei Loro Parque-ban is alkalmaznak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Komplett eleség gazadag gyümölcsdarabokkal, VAM granulátummal, ami extra vitamint, aminosavat, és ásványi anyagokat biztosít. Ezen felül tartalmaz florastimult is, amely hozzájárul az optimális bélműködéshez, és kiváló kondícionáló hatású. Az osztrigahéj a begy jó működését, és a megfelelő kálcium-foszfor arányt, a chia mag pedig a bőséges omega-3 zsírsavak bevitelét biztosítja.

Az Versele-Laga Prestige Budgies olyan további összetevőkkel gazdagított keverék, mint például K-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, PP-vitaminok, folsav, biotin, kolin.

Összetétel: magok (min. 2% chia mag), gabona, növényi eredetű melléktermékek, ásványok (min. 2% osztrigahéj), olajok és zsírok, gyümölcsök, cukor, frukto-oligoszacharinok

Analitikai összetevők: nyersfehérje 15%, nyerszsír 6%, nyersrost 6%, nyershamu 6,5%, kalcium 0,9%, foszfor 0,4%, DL-metionin 950mg/kg, L-lizin 250mg/kg, A-vitamin 8000NE/kg, D3-vitamin 1600NE/kg, E-vitamin 20mg/kg, Réz(II)szufát - réz 7mg/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13