Versele-Laga Nature Gerbil

2 190Ft
Betöltés alatt...
Teljes értékű eleség futóegér számára. A természetes alapanyagok prémium keveréke tartalmaz minden szükséges tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat, amire kedvencének szüksége van ahhoz, hogy egészséges és gondtalan életet éljen tele vitalitással.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Versele-Laga Premium Nature Gerbil nem csak ízletes eleség, de mint minden Nature termék, ez is az állatfaj sajátos táplálkozási igényeihez igazodva lett kifejlesztve. Rendszeres fogyasztása biztosítja a tökéletes emésztést, a jó száj-higiéniát és a csillogó szőrt. Az eledel nélkülözhetetlen tápanyagokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal, probiotikumokkal, ásványi anyagokkal, algákkal, élesztővel, gyógynövényekkel gazdagított, melyek hasznosak az egészség szempontjából. Rostan gazdag, ami hozzájárul a belek tökéletes karbantartásához, illetve a fogak és a száj egészségének fenntartásához. Egyidejűleg kielégítik az állatok rágcsálási ösztönét is. Az eleség tartalmaz jukka kivonatot, amely megköti az ammóniát és más káros melléktermékeket a kiválasztás során, így a kellemetlen szagok mértéke nagyban lecsökken. 

Beltartalom: nyersfehérje 16%, nyerszsír 6,50%, nyersrost 7%, nyershamu 5,50%, kálcium 0,65%, foszfor 0,50%, lizin 0,73%, metionin 0,39%

Vitaminok: A-vitamin 17000 I.U./kg, D3-vitmain 1500 I.U./kg, E-vitamin 40 I.U./kg, réz-réz(II)szulfát 14 mg/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13