Versele-Laga Nature Cuni

A Versele-Laga Nature Cuni teljes értékű egy változatos és kiváló minőségű, magas rosttartalmú eledel nyulak és törpenyulak részére. Kizárólag természetes anyagokból körültekintően összeállított, frissen aratott lucernával és gyógynövényekkel kiegészített eledel. A Versele-Laga Nature Cuni fehérjében és rostban gazdag, így garantálja a megfelelő bélműködést és emésztést, illetve az optimális kondíciót. A pelyhesített, szárított és extrudált zöldségek és gyógynövények valódi csemegék a nyuszik számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Versele-Laga Nature Cuni természetes anyagokból körültekintően összeállított, frissen aratott lucernával és gyógynövényekkel kiegészített eleség. A lucerna fehérjében és rostban gazdag, ami garantája a jobb bélműködést, a jobb emésztést, és az optimális kondíciót. A pelyhesített, szárított és extrudált zöldségek és gyógynövények valódi csemegék a tengerimalacok számára, és elősegítik a táplálék optimális emésztését.

Tartalmazza mindazokat az alapvető tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat amire a nyulunknak szüksége van egy gondtalan, hosszú és egészséges élethez. A Nature Cuni tartalmaz extra adag rostot, gyógynövényeket, zöldségeket, gyümölcsöket és kiegészítőket. Segíti a kiváló emésztést, jó szájhigiéniát, fényes szőrzetet és a tökéletes egészséget. Az összetevők kiválasztása garantálja a nagyszerű ízt.

Főbb jellemzők röviden:

  • Gabonamentes összetétel extra zöldésgekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal
  • Változatos, magas rosttartalmú eledel, füvekkel, gyógynövényekkel és zöldségekkel
  • C-vitaminnal az ellenállóképességért és az optimális kondícióért
  • Prémium formula
  • Szag kontroll
  • Pelletek nélküli
  • Ropogós darabocskák az egészséges fogakért

A Versele-Laga Nature Cuni nyuszitáp számos értékes összetevőből áll, tartalmaz minden szükséges aminosavat, ásványi anyagot és nyomelemet, és kifejezetten a (törpe)nyulak sajátos táplálékigényéhez igazodik.

Összetétel: Növényi származékok (mezei komócsin, füvek és gyógynövények 23%), zöldségek (zöldborsó 12,5%, répa 6,3%, paszternák 2,6%), gyümölcsök, magvak, ásványi anyagok, növényi fehérje kivonat, olajok és zírok, FOS, körömvirág, MOS, alga, jukka

Analitikai összetevők: Fehérje 14,5 %, Zsírtartalom 3,5%, Nyersrost 16,5%, Nyershamu 8,5%, Kalcium 0,75%,  Foszfor 0,6%, Kalcium 0,8%, Foszfor 0,5%, Metionin 0,23%, Vitamin A 12.100 NE/kg, Vitamin D3 1.500 NE/kg, Vitamin E 40 mg/kg, réz-szulfát 10 mg/kg

Etetési utasítás:

  • Adagolás napi 50 és 80 g között - fajtától és mérettől függően.
  • Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet.
  • Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet.

Kiszerelés: 700 gramm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13