Union Bio No Dog & Cat (Natural Stop) spray a nemkívánatos területjelölés ellen

Union Bio No Dog & Cat (Natural Stop) spray a nemkívánatos területjelölés ellen

6 600Ft
Betöltés alatt...
Változtatni a rossz szokásokon?….. Lehetséges! Felhasználásra kész, természetes illóolajokban gazdag, hatékony oldat (Natural Stop Spray), amely megakadályozza a terület jelölését, ahol Ön ezt nem szeretné. Hasznos a vizelettel és ürülékkel való jelölés esetén, valamint a nemkívánatos viselkedés (pl. kanapék, fotelek, székek karmolása vagy rágása) korlátozására. Biztonságos, nem hagy foltot, nem károsítja a környezetet, kellemes és tartós illatot hagy maga után. Biztonságos az állatok, az emberek és bolygónk számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A No Dog & Cat használható beltéri bútorokon, sarkokban, szőnyegeken stb., illetve kültéri használatban kertek, virágágyások, kapuk, ajtók stb. védelmére. Semlegesíti a szagokat, amelyek az állatot jelölésre késztetik.

Olyan növényi kivonatot tartalmaz, amely az állatok számára kellemetlen, anélkül, hogy belélegezve vagy megnyalva problémát okozna.

Használati javaslat: Permetezze a védendő vagy nem kívánatos helyekre legalább három egymást követő napon át, majd néhány naponta, illetve szükség esetén.

Nem hagy foltot, de bútorok esetén ajánlott egy rejtett részen történő próba.

Csak külsőleg!

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől védve

Kiszerelés: 500ml flakonban.

Összetétel: Eucalyptus globulus levélolaj, MATRICE U.B.®, Cymbopogon winterianus gyógynövényolaj, Thymus vulgaris olaj, Melaleuca alternifolia levélolaj, Origanum vulgare olaj, Piper nigrum gyümölcsolaj.

Reg. CE 648/2004

Tartalmaz: <5% Nem ionos felületaktív anyagokat tartalmaz. Tartósítószerek: Kálium-szorbát. Parfüm. Allergének: Citronellol, Geraniol, Limonén.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13