Union Bio Cannabis Wash sampon kutyáknak

Union Bio Cannabis Wash sampon kutyáknak

5 250Ft
Betöltés alatt...
Növényi kivonatokon alapuló kímélő sampon, amely minden típusú szőrzetre alkalmas, különösen jó hatással van a hosszú szőrzetre. Kellemes illatú, nem irritálja a bőrt, táplálja és fényessé teszi a szőrt. Összetevői erőteljes antioxidáns és lágyító hatással rendelkeznek, helyreállítják a bőr természetes vízháztartását, pH-értékét és nem irritálják a szemet. Ajánlott száraz bőrre, mivel hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Union Bio Cannabis Wash egy kellemes sampon, ami nem hiányozhat négylábú barátunk fürdetési rituáléjából.

Az egészséges fürdő:

  • Minden szőrtípusra, hosszú szőrű kutyáknak is!
  • Kíméletes összetétel, nem irritál
  • Táplált, fényes szőrzet

Használati javaslat:

  • Alkalmazza a nedves szőrzeten, masszírozza be, és hagyja hatni néhány percig. Alaposan öblítse ki. Szükség esetén ismételje meg.
  • Használhatja szivaccsal is, nedvesítse meg és tegyen rá a samponból. Dörzsölje át a szőrzetet, majd öblítse le langyos vízzel és szárítsa meg.

Összetétel: Víz, ammónium-lauril-szulfát, kókuszamidopropil-bétain, nátrium-lauroil-glutamát, mirisztil-laktát, aloe glikol-kivonat, MATRICE U.B.®, xantán gumi, Rosmarinus officinalis virágolaj, Cannabis indiana parfum, tokoferol.

Figyelmeztetések: Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20°C hőmérsékleten, fénytől védve

Kiszerelés: 250 ml flakonban

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13