Unica Classe Adult All Breeds Longevity

Az Unica Classe Adult All Breeds Longevity egy elsőosztályú fiziológiai táp Olaszországból. A hosszú élet titka, a megfelelő életstílus. A csökkentett kalóriabevitel növeli a kutya várható élettartamát, csökkenti számos betegség kialakulásának kockázatát, beleértve a diabéteszt, cukorbetegséget és csont vagy ízületi gyulladásokat. Ezen szempontokat kiemelten kezelték ezen táp megalkotásakor. 23.5%-os fehérje és 10%-os zsír aránnyal. Minden méretű 5 év feletti kutyának alkalmas, csökkent fizikai aktivitású, ill. súlygyarapodásra hajlamos kutyáknak kifejezetten javasoljuk. Egyedülálló ízélményt nyújtó kutyatáp. Csirkehúst nem tartalmaz, így megfelelő választás lehet csirkeallergiában szenvedő kutyák részére is. Az elsődlegesen használt állati fehérje a minőségi lazac, amely az Omega 3 és 6 zsírsavai miatt is tökéletes választás senior kutyáknál. Az Unica Class Dog tápokat a mai napig családi tulajdonban maradt olasz Gheda gyártja, amely híres a minőségi alapanyagok használatáról.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A házikedvencek nevelése, a róluk történő gondoskodás és szeretettel való etetésük alapvető kötelezettség minden gazdi számára, akik törődnek szeretett házi kedvencükkel, hiszen ők ma már a család szerves részét képezik. Ez a kötelesség inspirálta az olasz Gheda-t, hogy megalkossák az Unica Classe termékcsaládot. Küldetésük, hogy különleges és időtálló táplálkozási előnyöket biztosítsanak kutyáink számára annak érdekében, hogy jólétük és egészségük látható és megkérdőjelezhetetlen legyen. A cég elkötelezett a különleges és kiváló minőségű állateledelek megalkotásában, és nap mint nap tesznek azért, hogy a legújabb trendeket követve újítsák, tökéletesítsék termékeiket. Vezető szerepe megőrzésének érdekében a Gheda Petfood folyamatosan fektet kutatásba, technológiába és termékfejlesztésbe. Az Unica márka mögött álló Gheda Petfood innovációs képessége, táplálkozásszakértőik tudása és sokéves tapasztalata, a magas termelési technológia és a minőségirányítás garantálja, hogy a házikedvencek és gazdáik igényfejlődését mindig maximálisan képesek követni és kiszolgálni.

classe

Első osztályú ízletesség és élelmiszerbiztonság

Az Unica márka elkötelezett amellett, hogy semmilyen körülmények között nem folyamodik káros praktikákhoz az ízletesség maximalizálása érdekében, mely kutyánk egészségének rovására menne. A termékcsalád kiemelkedő jellemzője az ízletesség és a magas elfogadási arány úgy, hogy mindemellett nem folyamodik mesterséges aromák vagy színezékek hozzáadásához. A tápszemcsék ízjegyei a magas minőségű összetevők és a gyártó sokéves tapasztalattal fejlesztett receptjeinek kombinációjából keletkeznek. 
A termékek tápanyagtartalma "első osztályú", mert mind táplálkozási, mind fiziológiai szempontból jobb összetételt és magasabb minőséget képvisel a piacon kapható szárazeledelek átlagos összetételéhez képest, mely az alábbiakban nyilvánul meg:

 • Az összetevők listáján első helyen minden esetben az állati fehérje áll, legnagyobb arányban ezt tartalmazzák az Unica eledelek. A hús összetevők emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű húsból származnak
 • A Gheda olyan minősített, helyi termelőkkel és beszállítókkal dolgozik együtt, akik biztosítani tudják, hogy a gyárba szállítás rövid ideje alatt a felhasznált alapanyagok nem veszítenek minőségükből, nem mellesleg ez a megoldás a legkevésbé környezetkárosító hatású
 • A felhasznált állati fehérjét minden száraztáp esetében úgy választják ki, hogy az az adott testmérethez, fajtához legjobban illeszkedjen
 • A megszokott gabonafélék alternatívájaként az Unica termékekben gabonaként fehér cirok van, mely a kutya étrendjéhez és igényeihez sokkal közelebb áll, mint az általánosan a szárazeledelekben felhasznált gabonafélék jelenléte fehér szorgombóként
 • Házikedvenceink fiziológiájához, korához, méretéhez és aktivitásához specifikusan kiválasztott összetevők és tápanyagok felhasználása
 • GMO-mentes összetevők
 • Az Unica Classe termékek teljes termelési és gyártási folyamatai 100%-ban Olaszországban történnek a legszigorúbb ellenőrzés és szabályozás mellett

Az Unica Classe eledelek igazodnak a kutya különböző életszakaszainak igényeihez

Az életkörülményekhez való alkalmazkodás azt jelenti, hogy a kutya különböző életszakaszait jellemző fiziológiai állapotok és igények állnak az első helyen az eledeltípusok megalkotása során: a növekedési fázistól a felnőttkoron át egészen az időskorig. Minden életszakasz más és más okból igényes különleges figyelmet - mindemellett még a kutya fizikai aktivitásához is fontos igazodni:

 • Növekedési szakasz: ennek során elengedhetetlen, hogy mérettől függetlenül minden kölyökkutya megkapja a szükséges tápanyagokat, hiszen csak így biztosítható a megfelelő testméret, testfelépítés és a szervrendszerek kifogástalan fejlődése és egészsége.
 • Aktív szakasz: a felnőtt kutyáknak magas energiaszintjükből kifolyólag általában megnövekedett táplálkozási igényük is van annak érdekében, hogy fenntartsák magas teljesítőképességüket. Ez pedig kifejezetten a fizikai állóképesség és izommunka elősegítéséhez szükséges specifikus tápanyagok megemelt mennyiségét igényli.
 • Fenntartó szakasz: a felnőttkor elérésével egy olyan kutyának, amelynek nincsenek különleges igényei (pl. extrém fizikai aktivitás), fontos fenntartani a stabil testsúlyt és magas izomtónust, így fontos megtalálni a tökéletes egyensúlyt az ebben az életszakaszban szükséges tápanyagok közt.
 • Időskori szakasz: az idősebb kutyák esetében előfordulhat, hogy változtatásra van szükség etetésükben. Sok esetben például hajlamosak lesznek a testtömeg-felhalmozásra, ez a hízás pedig számos fiziológiai tényezőhöz köthető - fontos, hogy ebben az életszakaszban is a megváltozott igényeikre szabott eledelt fogyasszák
Részletes termékinformációk

Mindenféle allergiával rendelkező négylábú számára is tökéletessé teszi a táp Unica Classe Adult All Breeds Longevity formuláját. A lizin és glukózamin tartalom kimondottan fontos szerepet játszik a porcok és inak egészségének és rugalmasságának biztosításában. Magunkból kiindulva jól tudhatjuk, milyen fontosak ezek a hétköznapokban, hát még egy olyan állat esetében, akinek a napi mozgásigénye jóval magasabb a gazdájánál (a legtöbb esetben). A megnövelt ásványi és vitamintartalom pedig olyan összetevőkkel gazdagítja a formulát, amely növeli senior kutyánk életkedvét és energiaszintjét.

Az Unica Classe Adult All Breeds Longevity a legalacsonyabb glikémiás indexű gabonafélét, a fehér cirokot tartalmazza a glükózterhelés csökkentése érdekében.

Összetétel: Szárított állati fehérje (ebből lazac 8%*), kukorica, búzadara, kukoricadara, cirokfehérje (5%), fioretto kukoricaliszt, kukoricaglutén, szárított répapép, állati zsír, hidrolizált állati fehérjék, szentjánoskenyérliszt, halolaj, élesztőfélék, glükozamin (0,02%), kondroitin-szulfát.
*20% friss lazacnak felel meg

Csirkehúst nem tartalmaz!

Analitikai összetétel:

 • Nyersfehérje 23,50%;
 • nyersrost 3,40%;
 • nyerszsír 10,00%;
 • nyershamu 7,50%.

Unica Classe Adult All Breeds Longevity etetési útmutató: Fontos megjegyezni, hogy kutyafajtánként eltérő lehet a kutya egyedi beviteli igénye, illetve az is nagyban befolyásolja a megfelelő napi adagot, hogy mennyit mozog az állat. Ajánljuk, hogy elsőként a táblázatban szereplő adatokból indulj ki, majd figyeld meg hogyan változik kutyád állapota, megjelenése. Ha szükséges bátran módosíts a napi adagon. Az útmutató segítségével azt is könnyen ki tudjuk számolni, hogy egy zsák meddig is lesz elég kedvencünk számára. Érdemes pár nappal előtte időzíteni a következő zsák rendelését, hogy biztosan ne maradjunk étel nélkül négylábú kedvencünk.

Unica Classe Adult All Breeds Longevity etetési táblázat

A táblázatban megadott mennyiségek csak iránymutatásul szolgálnak. Mindig vedd figyelembe kutyád egyéni szükségleteit és életmódját.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13