Trixie védőhuzat csomagtartóba fekete színben

9 390Ft
Betöltés alatt...
Az autó csomagtartójában használható oldalfalas védőhuzat - csomagtértakaró - kutya szállításához. Nagyon jól használható kombi autók csomagterében. Megóvja az autó csomagterét a kutya által okozott szennyeződésektől (sár, szőr, nyál stb.)

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Oldalfalas védőhuzat kombi autók csomagterébe.

Tökéletesen alkalmas kombi típusú járművek csomagterének védelmére vagy bármely olyan esetben ha a csomagtérben egy szállítóbox nem fér el de a kutyát/kutyákat csak a csomagtérben tudjuk szállítani.

Összeállítása igen egyszerű. A termék 110 x 110cm alapterületű, és 3 oldalán 60 cm magas oldalfallal rendelkezik. A csomagban található egy tépőzáras gumiragasztó csík. Ezt ragaszd fel körben a csomagtérben, majd rögzítsd ehhez a csomagtértakarót.

Szélein vízlepergető gyöngyvászon anyagú, míg a közepén – kutyád érdekében – csúszásgátló felülettel van ellátva. Mivel nem csak alja van, hanem oldalfala is, így tökéletesen megóvja az autó csomagterét a kutya által okozott szennyeződésektől (sár, nyál, szőr stb.)

30 Celsius fokon mosógépben mosható.

Színe: fekete

Mérete: 2.30 m x 1.70 m

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13