1 vélemény alapján

Trixie rövid orrú macskáknak kerámia tál macska mintával

2 290 2 176 Ft-tól
A kerámia tál alacsony profilja miatt a laposorrú macskáknak van kidolgozva. A tálat formája és anyaga okán kis kedvencünk nem tudja felborítani. A tisztítása nagyon egyszerű.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Rövid orrú macska fajtáknak ajánlott

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#299083)  -  2024. 02. 22. 13:38

    A tál tetszetős, sajnos mégis 1 csillagot kell adnom. Ez ugyanis kutyatÁl. Először is, a leírtaknak ("alacsony profilja miatt a laposorrú macskáknak van kidolgozva")semmiben nem felel meg. Ez a tál kifejezetten, nagyon mély!! Egyedül vizes tálnak lehetne használni. Etetésre semmiképp.
    Ezenkívül gigantikus mérete miatt (igaz, írja a honlap, hogy 15 cm-es átmérőjű, más honlapon kevesebbet olvastam, reméltem, ennél azért kisebb valamivel)sem alkalmas egy átlagos házimacska etetésére. Ha kevés eledelt tennék bele, órákig tologatná benne az ételt, nem férne hozzá. Ha sokat, ott maradna, vagy elhízna az állat. Egész egyszerűen nem macskák számára tervezték, és a leírás sajnos teljesen félrevezető. (Javaslom a jövőben a tál mélységét feltüntetni. Ez nem lapos.)

Utoljára módosítva: 2024.02.13