Trixie rágásra sípoló hangot kiadó állatfigurák

1 790Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Négy különböző kinézetű állatfigura latex gumiból, szilikon töltettel. Szétrágás esetén sem kell aggódnod, mert a latex gumi emészthető. Nyomásra sípoló hangot adnak ki a figurák, de a sípot ki is lehet iktatni. Feltűnő színének köszönhetően bárhol könnyedén megtalálható.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A figurák 30-32 cm magasak.

Anyaguk: latex

Javasoljuk, hogy fiatal kutyának latex játékot vásárolj, mert még nagyon éles fogai vannak, és hajlamos nem csak harapni a játékot, de teljesen szétrágni és egyes részeit lenyelni.

A latex általában ártalmatlan, ha lenyeli a kutya, és jellemzően gond nélkül távozik a szervezetből.

Mindazonáltal, ha sérült a játék, akkor erősen ajánlott, hogy kicseréld.

A latex játékokkal mindig felügyelet mellett játszon a kutyád.

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy melyik figurát szeretnéd megkapni a képeken láthatóak közül. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.