Trixie Massage kézrehúzható szőrtelenítő gumi

2 vélemény alapján

Trixie Massage kézrehúzható szőrtelenítő gumi

2 190Ft
Betöltés alatt...

Trixie luxus masszírozó kefe gumiból, melynek mérete 13 x 9 cm. Négyágú masszírozó fejekkel és fogantyúval. A masszírozó kefe különösen alkalmas a rövid szőrű kutyák bundájának ápolására. Amíg a fésű vagy kefe szükségtelenül fájdalmat okozhat az állatnak, addig a masszírozó kefe élénkíti a vérkeringését amellett, hogy eltávolítja az elhalt szőrszálakat, ezáltal az állat bundája megtartja természetes és egészséges fényét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kutyák bundájának rendszeres ápolása nagyon fontos. Legalább hetente egyszer ajánlatos átkefélni vagy fésülni. Ezáltal nem csak kedvence szőrét ápolja, hanem a vérkeringésére is jó hatással van, ami hozzájárul az állat szép, fényes bundájához. Ezenkívül észrevehetjük az esetleges sebeket, kullancsokat és más parazitákat az állaton.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


Utoljára módosítva: 2024.02.13