5 vélemény alapján

Trixie macskafű tálkás kiszerelésben

779Ft
Betöltés alatt...

Fűmag kölyök- és felnőtt macskák részére tálkás kiszerelésben. Otthoni keltetésű. A macskafű 6-8 napos keltetés után adható kedvenceinknek. A kikelt fű vastagszálú és vitaminokban, valamint klorofillban gazdag. Nélkülözhetetlen a macskák étrendjéből. Segíti az emésztést és a szőrlabda kiöklendezését.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiegészítő eledel macskák részére.

Kisrágcsálóknak és nyulaknak is kiváló.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (5)


  Vendég (#2A9217)  -  2024. 04. 13. 19:40

  Ugyanaz az észrevételem, mint több hozzászólónak: nincs magyar nyelvű leírás. Földbe kell tenni? Vagy csak bele a tálba és be kell locsolni? Nem is értem, hogy így hogyan forgalmazhatják?

  Vendég (#39043)  -  2019. 06. 30. 08:11

  Sajnos nincs magyar nyelvű használati útmutató. Nem derűl ki az sem, hogy főldbe kell ültetni vagy csak abba ami benne van a csomagban.

  Vendég (#58BD)  -  2017. 10. 20. 13:59

  Hasznosnak tartom! De...vannak fenntartásaim, amiben nem vagyok egyedül.. Pld: megveszem / ami nem igazán olcsó/ a tárcás füvet, egy rövid ideig tart, hiába locsolás stb..hiszen a macsek pár szálat eszik, viszont nem tárolható tovább, mert kezd kiszáradni! Ha magokban veszem, csak sorozatos csalódások értek, mert nem fog a fű kibújni!!!!!!!!!!!!!nos, nem vagyok ezzel egyedül! A cserepes termék lenne a legjobb, de az nehezen, vagy csak Bp-en néhány helyen kapható...De hol is kérdem?????Köszi ha erre választ is kapnék!!!!!! (a cicám most 16 éves, és imádom)

Utoljára módosítva: 2024.02.13