1 vélemény alapján

Trixie macska ajtó alagút elemmel 4 utas kivitelben

6 390 4 793 Ft-tól
Négy funkciós lengőajtó macskák, kiskutyák részére. Erős műanyagból készül, víz-, szél- és időjárásálló. Az ajtó átlátszó, csendes működésű, biztonsági záras. A keret minden típusú falba és ajtóba beszerelhető. Zárszerkezete révén az ajtót tarthatod nyitott, zárt, csak kifelé nyitott vagy csak befelé nyitott állásban. Szélesség 20 cm, míg magassága 22 cm. A lengőajtó mérete: 14 x 15.5 cm

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A lengőajtó felesleges mozgását, a kereten és a lengőajtón lévő erős mágnescsíkok gátolják. A vízhatlan mágneszárral felszerelt lengőajtón, körben olyan gumi kéder található, ami nagymértékben meggátolja a ház belső fűtésének kiáramlását.

Ez a 4 utas Trixie macskajtó több színben is megvásárolható:

  • fehér
  • szürke

A beillesztéshez segítséget nyújt a szettben található sablon, ami a pontos kivágáshoz szükséges, illetve a csavarok, amelyekkel rögzíteni kell a keretet.

A termék két darab alagútelemet tartalmaz.

Méretek (szélesség x magasság):

  • Minimum mélység: 20 mm
  • Lengőajtó mérete: 14 x 15.5 cm
  • Kivágandó rész (falban, ajtóban) mérete: 15.9 x 16.8 cm
  • Keret teljes mérete: 20 x 22 cm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13