1 vélemény alapján

Trixie kicsi körömvágó olló

1 190Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Ez a Trixie karomvágó kiválóan alkalmas kistermetű kutyák, macskák sőt még rágcsálók karmainak ápolásához is. A markolat gumibevonattal ellátott, így használatkor nem csúszik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Egy felelősségteljes gazdinak mindig figyelnie kell arra, hogy a karmok ne legyenek túl hosszúak. A hosszú karmok fájdalmasak lehetnek és rossz tartást okozhatnak. Használat előtt keresse fel az állatorvost tanácsért, hogyan kell szakszerűen lerövidíteni az állat karmait. Így az eszközt helyesen tudja használni a jövőben.

Fontos, hogy az állat karmai rendszeresen ellenőrizve legyenek. Vágás előtt jó erősen rögzítse az állat mancsát. Csak a világos színű karom végén lévő átlátszó szaruréteget vágja le. Amennyiben az állat karma sötét színű, a vágást illetően kérdezze meg az állatorvost vagy egy állatgondozót (kutyakozmetikust).

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)