Trixie Junior Puppy Collars - nyakörv készlet kölyökkutyáknak

A Trixie Junior nyakörv készlet segít a színek alapján megkülönböztetni a kölyköket. Mérete folyamatosan állítható ahogy nőnek a kölykök. Biztonsági zárral ellátva. Segít a kutyáknak már kölyök korban hozzászokni a nyakörvhöz. Pórázra nem akasztható. 2 féle színkombináció (6 szín) 2-2 mérettel. Fekete, piros, királykék, almazöld, narancssárga, sötét rózsaszín és türkiz, grafit, indigókék, olajzöld, korall, rózsaszín.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiegészítő felszerelés kölyökkutyáknak.

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A labda több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy melyik labdát szeretnéd megkapni a képeken láthatóak közül. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13